DUMINICĂ

PRO TV

20:00  Batman vs Superman: Zorii dreptății (aventuri, SUA 2016), Cu: Ben Affleck, Henry Cavill

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

 

PRO CINEMA

22:30 Măria Ta (aventuri, SUA 2011) Cu: Danny McBride, James Franco, Rasmus Hardiker, Natalie Portman, Toby Jones, Justin Theroux, Zooey Deschanel, Charles Dance

Printul Thadeous (Danny McBride) şi-a petrecut toată viaţa petrecând, în timp ce fratele său, Fabious, este un cavaler viteaz, moştenitorul tronului, care nu se dă în lături de la a lupta cu dragonii şi alte creaturi mistice, salvând oamenii de la moarte. Atunci când Belladonna, logodnica lui Fabious, este răpita de vrăjitorul Leezar, regele îi ordona lui Thadeous să îşi însoţeasca fratele în misiunea de salvare. Pe drum, cei doi frati o întâlnesc pe Isabel (Natalie Portman), o prinţesă războinică, de care Thadeous se îndrăgosteşte şi care se oferă să îi ajute fără să le declare adevăratul motiv.

 

PRIMA TV

23:00 Love Building (comedie/dramă, România 2013) Cu: Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Emil Ciuchi

Love Building este o comedie dramatică, a cărei acțiune are loc într-o tabără menită să „repare” relații de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuți și traineri ai taberei, interpretați de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță încearcă să-și reconstruiască poveștile de dragoste, participând la o serie de teme și exerciții.

 

HBO

23:05 Scapă, dacă poți! (Horror, SUA, 2019) Cu: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Jay Ellis

Șase străini acceptă invitația criptică de a intra într-o cameră de evadare pentru a descoperi apoi că miza jocului nu este doar rezolvarea enigmelor, ci chiar propria viață.

 

Deja ai votat!