spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăRețeta ZileiMăsline pane umplute cu brânză

Măsline pane umplute cu brânză

Ingrediente: măsline verzi fără sâmburi, 120 g cremă de brânză, 1 lingură pătrunjel, 1 linguriţa pudră de usturoi, sare, piper, un ou, făină, pesmet, ulei

 

Mod de preparare: Combinăm crema de brânză cu pătrunjelul mărunţit cât mai fin, o linguriţă pudră de usturoi, sare şi piper. Pune compoziţia obţinută într-un poş de ornat sau o pungă alimentară mai groasă, căreia îi tai puţin din vârf. Umplem măslinele verzi cu amestecul de brânză, apoi le dăm prin făină, prin oul bătut şi, în final, prin pesmet. Prăjim măslinele pane în baie de ulei, câte 30-60 secunde pe fiecare parte, sau până când se rumenesc.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
14.5 ° C
14.6 °
9.9 °
61 %
0.8kmh
100 %
joi
23 °
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...