spot_img
miercuri, mai 8, 2024
AcasăSportIftime război total cu FCSB!

Iftime război total cu FCSB!

Război total între Valeriu Iftime şi oficialii FCSB. Totul a plecat după ce finanțatorul FC Botoșani, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali și a lui Bogdan Argeș Vintilă, „principalul” FCSB ca urmare a „linşajului” la care au fost supuşi foştii jucători ai grupării lolcle, Olimpiu Moruţan şi Răzvan Oaidă.

Iftime nu a tolerat criticile pe care finanțatorul „roș-albaștrilor” i le-a adus foștilor jucători ai FC Botoșani, Răzvan Oaidă și Olimpiu Moruțan după jocul pierdut în „Gruia” cu CFR Cluj, scor 1-0, și a sărit în apărarea acestora.

Ieșirea lui Iftime a venit și ca urmare a distribuției pe care Răzvan Oaidă, un titlar al naționalei de tineret a avut-o în acest meci, mijlocașul evoluând ca fundaș stânga, declarând că principalul vinovat pentru randamentul slab al acestuia a fost tehnicianul FCSB.

Văd că Gigi dă meci de meci doar în jucători, dar de antrenor nu zice nimic. Antrenorul ăsta n-are nicio vină? Eu vă spun ce am văzut la meciul cu CFR, o brambureală totală. De fapt, ambrambureală e antrenorul de pe banca FCSB-ului, care l-a folosit pe Oaidă în banda stângă. Doamne Dumnezeule, ăsta e antrenor la FCSB? Nu îmi vine să cred, stăteam și mă uitam la meci și nu puteam să accept că Oaidă e fundaș sau mijlocaș stânga”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani pentru.

La sfârșitul partidei pe care FCSB a cedat-o în Gruia cu CFR Cluj, scor 1-0, meci în care „roș-albaștrii” au reușit contraperformanța de a nu trimite nici măcar un singur șut pe spațiul porții campioanei în 90 de minute, Gigi Becali i-a desființat pe mai mulți fotbaliști în frunte cu Olimpiu Moruțan.

MM Stoica i-a dat replica lui Iftime!
Replica „roş-albaştrilor” nu a întârziat să apară. Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, i-a răspus lui Valeriu Iftime dur și să îi reamitească finanţatorului FC Botoşani de rezultatul înregistrat în retur, între cele două echipe, făcând referire la un aşa-zis arbitraj ostil pentru vicecampioană.

Nu e prima dată când patronul celor de la Botoșani își permite să critice sau să jignească persoanele din staff-ul nostru. Cred că ar trebui să-și mai reprime gândurile astea foarte nervoase și, când are ceva de comentat despre Moruțan, să spună cam 10% din ce gândește. Mă simt și eu, făcând parte din haita asta de «șacali» pe care a menționat-o, cu riscul de a atrage un nou val de jigniri din partea domnului Iftime. Văd că își permite mereu. Pot să-i recomand să vorbească despre timpul pe care l-am petrecut la pușcărie, de faptul că nu sunt patron și nu mă ridic la nivelul dânsului. Când vorbește de Bogdan Vintilă îi reamintesc doar că Vintilă a antrenat echipa la Botoșani, FCSB a câștigat acolo împotriva unui arbitraj potrivnic, marcând al doilea gol în inferioritate numerică”, a tunat Mihai Stoica.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15 ° C
15.6 °
13.8 °
84 %
5.1kmh
100 %
mie
16 °
joi
17 °
vin
20 °
sâm
17 °
Dum
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Bine că începe campania și trebuie să strângă corturile că cine știe cum ajunge săracul om.

EDITORIAL

Suntem în campanie electorală și mesajele curg gârlă din toate părțile. Problema e că sunt cam lipsite de substanță, din categoria „am marcat și...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...