Iftime război total cu FCSB!

0

Război total între Valeriu Iftime şi oficialii FCSB. Totul a plecat după ce finanțatorul FC Botoșani, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali și a lui Bogdan Argeș Vintilă, „principalul” FCSB ca urmare a „linşajului” la care au fost supuşi foştii jucători ai grupării lolcle, Olimpiu Moruţan şi Răzvan Oaidă.

Iftime nu a tolerat criticile pe care finanțatorul „roș-albaștrilor” i le-a adus foștilor jucători ai FC Botoșani, Răzvan Oaidă și Olimpiu Moruțan după jocul pierdut în „Gruia” cu CFR Cluj, scor 1-0, și a sărit în apărarea acestora.

Ieșirea lui Iftime a venit și ca urmare a distribuției pe care Răzvan Oaidă, un titlar al naționalei de tineret a avut-o în acest meci, mijlocașul evoluând ca fundaș stânga, declarând că principalul vinovat pentru randamentul slab al acestuia a fost tehnicianul FCSB.

Văd că Gigi dă meci de meci doar în jucători, dar de antrenor nu zice nimic. Antrenorul ăsta n-are nicio vină? Eu vă spun ce am văzut la meciul cu CFR, o brambureală totală. De fapt, ambrambureală e antrenorul de pe banca FCSB-ului, care l-a folosit pe Oaidă în banda stângă. Doamne Dumnezeule, ăsta e antrenor la FCSB? Nu îmi vine să cred, stăteam și mă uitam la meci și nu puteam să accept că Oaidă e fundaș sau mijlocaș stânga”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani pentru.

La sfârșitul partidei pe care FCSB a cedat-o în Gruia cu CFR Cluj, scor 1-0, meci în care „roș-albaștrii” au reușit contraperformanța de a nu trimite nici măcar un singur șut pe spațiul porții campioanei în 90 de minute, Gigi Becali i-a desființat pe mai mulți fotbaliști în frunte cu Olimpiu Moruțan.

MM Stoica i-a dat replica lui Iftime!
Replica „roş-albaştrilor” nu a întârziat să apară. Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, i-a răspus lui Valeriu Iftime dur și să îi reamitească finanţatorului FC Botoşani de rezultatul înregistrat în retur, între cele două echipe, făcând referire la un aşa-zis arbitraj ostil pentru vicecampioană.

Nu e prima dată când patronul celor de la Botoșani își permite să critice sau să jignească persoanele din staff-ul nostru. Cred că ar trebui să-și mai reprime gândurile astea foarte nervoase și, când are ceva de comentat despre Moruțan, să spună cam 10% din ce gândește. Mă simt și eu, făcând parte din haita asta de «șacali» pe care a menționat-o, cu riscul de a atrage un nou val de jigniri din partea domnului Iftime. Văd că își permite mereu. Pot să-i recomand să vorbească despre timpul pe care l-am petrecut la pușcărie, de faptul că nu sunt patron și nu mă ridic la nivelul dânsului. Când vorbește de Bogdan Vintilă îi reamintesc doar că Vintilă a antrenat echipa la Botoșani, FCSB a câștigat acolo împotriva unui arbitraj potrivnic, marcând al doilea gol în inferioritate numerică”, a tunat Mihai Stoica.

Deja ai votat!
se încarcă...