miercuri, mai 8, 2024
AcasăRețeta ZileiŞniţele de peşte

Şniţele de peşte

Ingrediente: 4 fileuri de anşoa, 8 fileuri de peşte, 5-6 măsline fără sâmburi, o mână de pătrunjel, un căţel de usturoi, un ou, pesmet, făină, ulei de măsline, o lămâie

 

Mod de preparare: Tocăm mărunt usturoiul, fileurile de anşoa, măslinele şi pătrunjelul. Cu amestecul astfel obţinut ungem fileurile de peşte. Ulterior trecem bucăţile prin făină, apoi prin oul bătut şi apoi prin pesmet. Într-o tigaie încingem uleiul şi frigem şniţelele, iar când sunt gata le scoatem pe hârtie de bucătărie. Sărăm şi stropim cu suc de lămâie. Le putem servi simple sau cu cartofi prăjiţi.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.6 ° C
17.2 °
15.5 °
56 %
2.3kmh
100 %
mie
15 °
joi
16 °
vin
19 °
sâm
17 °
Dum
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a înghesuit lumea la stadion la ultimul meci. Să sperăm că o să mai avem la ce ne înghesui.

EDITORIAL

…îl semnează recent unul dintre botoșănenii ce n-au încetat să caute, să cerceteze, să găsească, să îmbogățească amintirea mereu neodihnită a Luceafărului. Acesta se...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...