spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăPrima PaginăMobilizare pentru campania cu 5.000 de zâmbete

Mobilizare pentru campania cu 5.000 de zâmbete

♦ Daniel Câşlariu va reedita campania inedită de anul trecut, în care a dus daruri pentru mii de copii botoşăneni
♦  La noua campanie vor participa 80 de voluntari, care vor folosi 50 de maşini şi vor face 3.500 de kilometri

Campania „5000 de zâmbete”, iniţiată de Asociaţia „Grup civic” Botoşani, condusă de Daniel Câşlariu se bucură de o foarte mare susţinere. Tânărul a anunţat că a reuşit să aducă alături de el o armată de oameni. Asociaţia a semnat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Conducerea DSP a avizat favorabil desfăşurarea campaniei, bineînţeles cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.

„Vom ajunge la copiii din 120 de şcoli şi vom fi sprijiniţi de 33 de directori şi peste 200 de învăţători. Totodată, pachetele cu daruri vor fi duse în teritoriu de 80 de voluntari, care vor folosi 50 de maşini. Este una dintre cele mai frumoase acţiuni şi una dintre campaniile cu cea mai largă participare. Am socotit în mare traseele şi a rezultat că vom parcurge aproximativ 3.500 de kilometri”, a spus Daniel Câşlariu.

„Vă mulţumesc din suflet pentru tot sprijinul”

Acesta a adăugat că nici un efort nu este prea mare atunci când există dorinţă de a face o bucurie unor copii cu care soarta nu a fost prea darnică. „Deja simţim energia faptelor bune, deja simţim nerăbdarea cu care ne aşteaptă cei 5000 de copii frumoşi, care au dreptul la o bucurie în plus, acum în prag de mare sărbătoare. Trebuie să le arătăm că lumea este frumoasă şi că oameni cu suflet mare pot muta munţii din loc atunci când lucrează împreună pentru binele semenilor.

Vă mulţumesc din suflet pentru tot sprijinul! Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune!”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să-i bucure pe copiii nevoiaşi au la dispoziţie conturile Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani:  RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei), RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro), RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline), Codul Swift BTRLRO22, cu specificația „5000 de zâmbete”.

Bilanţ la aniversare făcut de Daniel Câşlariu

La începutul lunii noiembrie, atunci când a împlinit 31 de ani, Daniel Câşlariu a făcut un bilanţ al celor zece luni de proiecte umanitare. Astfel, asociaţia a ridicat şapte case, iar alte 14 locuinţe au fost reconstruite. De asemenea în cadrul campaniei „5000 de zâmbete” 5.150 de copii au primit dulciuri şi portocale. Pentru cei aflaţi în linia întâi în lupta cu noul coronavirus, asociaţia condusă de Daniel Câşlariu a donat echipamente sanitare în valoare de peste 60.000 de lei.

Acesta a mers şi la peste o mie de bătrâni cu alimente şi cele necesare pentru a putea trece mai uşor peste această perioadă foarte grea.

În luna ianuarie, Daniel a dus Asociaţia «Grup Civic» pe listele Galei Excelenţei în Asistenţa Socială, la secţiunea „Instituţia anului” şi a obţinut locul doi la nivel naţional. „Toate acestea le-am realizat pentru că aţi avut încredere în mine, m-aţi sprijinit şi aţi răspuns la toate solicitările mele”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
8.2 °
81 %
0.4kmh
0 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...