spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTTragedie într-o familie din județ. În loc de petrecerea de logodnă, rudele...

Tragedie într-o familie din județ. În loc de petrecerea de logodnă, rudele îl conduc pe Alexandru pe ultimul drum

Un tânăr de doar 22 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit departe de casă. Plecat pentru a-și face un rost, Alexandru a murit pe un șantier din Belgia.

Originar din comuna Roma, pasionat de sport de mic copil, tânărul a plecat în Belgia în urmă cu doi ani. Dorind să strângă bani, botoșăneanul s-a angajat pe un șantier din Belgia. Vineri dimineață, acesta se afla pe o schelă, la aproape 15 metri înălțime. Suda și stătea cu spatele spre exteriorul schelei. La un moment dat, tânărul s-a dezechilibrat și a căzut în gol pe spate. S-a izbit violent cu spatele pe pământ, rămânând inconștient. La fața locului au ajuns echipaje medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

Tatăl său lucra și el în construcții, însă pe un alt șantier, în Belgia. Bărbatul a primit vestea cumplită de la colegii de muncă ai lui Alexandru, după care a fost chemat de poliție pentru a confirma identitatea fiului său.

Vineri seară nimic nu părea să prevestească nenorocirea ce avea să vină. Tânărul era fericit că trăia o poveste de dragoste și le împărtășea tuturor bucuria lui. Potrivit apropiaților, acesta plănuia ca de Crăciun să se logodească cu tânăra cu care avea o relație. “Suntem cu toții în stare de șoc, nu ne vine să credem. Eu am vorbit cu el cu o seară înainte. Povestea că este cu o fată cu care se știe de vreo opt luni și că este fericit. A doua zi am primit vestea”, a povestit șocată o amică de-a tânărului.

Acum familia se pregătește de un efort financiar pentru a-și aduca fiul acasă și pentru a-i oferi o înmormântare cum se cuvine.

Alexandru

Alexandru
Alexandru
Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...