luni, iunie 17, 2024
AcasăLocalȘofer beat băgat după gratii după ce a abandonat o copilă în...

Șofer beat băgat după gratii după ce a abandonat o copilă în șanț

Un bărbat din județ a fost reținut de polițiști după ce a produs un accident grav și a încercat să părăsească locul accidentului.

Totul s-a petrecut în seara zilei de miercuri. O fată de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de masina condusă de bărbatul aflat aproape de con alcoolică.

Deși victima sa a ajuns în șanț, șoferul a încercat să părăsească locul accidentului. De beat ce era, însă, acesta a ajuns într-un cap de pod după câteva sute de metri.

Accidentul a avut loc miercuri seară, în localitatea Tudora. Un autoturism Volkwagen, condus de un bărbat de 43 de ani, din localitate, a lovit o fată de 16 ani, care mergea pe marginea drumului pe bicicletă. În urma impactului, fata a fost aruncată de pe bicicletă în șanțul de pe marginea drumului. Deși a observat că victima sa zace în șanț, șoferul a demarat și a părăsit locul accidentului.

De beat ce era, însă, acesta a apucat să mai conducă o distanță scurtă. După câteva sute de metri a pierdut controlul volanului și a lovit violent un cap de pod.

Șofer beat reținut 24 de ore

La scurt timp, oamenii legii l-au identificat și testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat. “A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au decis să îl rețină pe acesta pentru 24 de ore. 

Copila a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Urgențe Pediatrie. “Pacienta a suferit un traumatism cranian acut, cu pierdere de cunoștință, contuzii forte de cot și genunchi stâng. A fost stabilizată și internată în sectia de chirurgie pediatrică, a precizat un medic din cadrul Secției de Pediatrie a Spitalului Județean.

Autoturismul implicat în accident a fost atât de avariat, încât a fost nevoie ca o autospecială SOS Savencu să o ridice de la fața locului pentru a o transporta pentru expertiza tehnică a criminaliștilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
21.7 ° C
22.8 °
21.6 °
60 %
1.6kmh
0 %
Dum
20 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...