vineri, mai 24, 2024
AcasăLocalȘofer beat băgat după gratii după ce a abandonat o copilă în...

Șofer beat băgat după gratii după ce a abandonat o copilă în șanț

Un bărbat din județ a fost reținut de polițiști după ce a produs un accident grav și a încercat să părăsească locul accidentului.

Totul s-a petrecut în seara zilei de miercuri. O fată de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de masina condusă de bărbatul aflat aproape de con alcoolică.

Deși victima sa a ajuns în șanț, șoferul a încercat să părăsească locul accidentului. De beat ce era, însă, acesta a ajuns într-un cap de pod după câteva sute de metri.

Accidentul a avut loc miercuri seară, în localitatea Tudora. Un autoturism Volkwagen, condus de un bărbat de 43 de ani, din localitate, a lovit o fată de 16 ani, care mergea pe marginea drumului pe bicicletă. În urma impactului, fata a fost aruncată de pe bicicletă în șanțul de pe marginea drumului. Deși a observat că victima sa zace în șanț, șoferul a demarat și a părăsit locul accidentului.

De beat ce era, însă, acesta a apucat să mai conducă o distanță scurtă. După câteva sute de metri a pierdut controlul volanului și a lovit violent un cap de pod.

Șofer beat reținut 24 de ore

La scurt timp, oamenii legii l-au identificat și testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat. “A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au decis să îl rețină pe acesta pentru 24 de ore. 

Copila a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Urgențe Pediatrie. “Pacienta a suferit un traumatism cranian acut, cu pierdere de cunoștință, contuzii forte de cot și genunchi stâng. A fost stabilizată și internată în sectia de chirurgie pediatrică, a precizat un medic din cadrul Secției de Pediatrie a Spitalului Județean.

Autoturismul implicat în accident a fost atât de avariat, încât a fost nevoie ca o autospecială SOS Savencu să o ridice de la fața locului pentru a o transporta pentru expertiza tehnică a criminaliștilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
26.6 ° C
26.6 °
25.5 °
48 %
3kmh
91 %
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °
lun
14 °
mar
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când se face, trebuie făcut la amiază, să vadă toată lumea.

EDITORIAL

După Gala Superscrieri în care au fost premiați ziariștii, o jurnalistă a găsit curajul de a spune public că un fost coleg a violat-o....

EPIGRAMA ZILEI

Frumoasă foc la trup și chip Ea sta cu fundul pe nisip, Și-orice bărbat, cât de cuminte, Simțea cum plaja-i mai … fierbinte !   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...