duminică, iunie 16, 2024
AcasăLocalPSD și fuga de dialog constructiv: Președintele Consiliului Județean nu crede ca...

PSD și fuga de dialog constructiv: Președintele Consiliului Județean nu crede ca botoșănenii merită o dezbatere publică privind problemele din județ (publicitate)

PSD demonstrează că nu poate să participe la dialog deschis! PSD nu crede că botoșănenii merită o dezbatere publică privind proiectele și lipsa abordării responsabile a neajunsurilor din județ. Nu vor să își asume dezinteresul care ne-a adus la coada fiecărui clasament; ignoră exodul care a ajuns să caracterizeze județul. Trâmbițează că sunt singurii cu experiență, dar când vine vorba de o dezbatere, dau bir cu fugiții.

Nu am înțeles de ce mi-a fost refuzată invitația la dialog deschis. Dacă eram un candidat atât de lipsit de experiență, cum am auzit că am fost etichetat, cred că o astfel de invitație ar fi însemnat un mare avantaj pentru adversari, nu?

Doamna Federovici,
Botoșănenii merită o discuție deschisă, asumată cu privire la lucrurile care s-au făcut și prea multele care nu s-au făcut. Vă dau ocazia să demonstrați că Botoșaniul nu este un eșec de când ați preluat frâiele județului, vă dau ocazia să demonstrați că în 4 ani nu ați făcut doar lucrări de suprafață, prezentate ostentativ ca să pară că ați făcut ceva. Vă dau ocazia să demonstrați că nu ați ignorat cu desăvârșire nucleul problemelor cu care se confruntă de fapt județul. Dacă răspunsul dumneavoastră la aceste afirmații este tăcerea… Ei bine, și aceasta este un răspuns.

Voiam să purtăm o discuție despre câți investitori ați adus până acum în județ și ce ați făcut mai exact pentru a realiza “dezvoltarea” cu care vă mândriți. Voiam să văd dacă sunteți la curent cu disperarea botoșănenilor care trăiesc de pe o zi pe alta și care nu își găsesc un loc de muncă.

Discuții simple, mă gândesc, mai ales pentru oameni cu experiență, așa ca dumneavoastră.

Poate vă întrebați de ce invitația mea la dialog nu a fost adresată contracandidatului meu, Lucian Trufin. Vă mărturisesc sincer că nu știam dacă va primi permisiunea doamnei președinte, în umbra căreia șade liniștit de la începutul campaniei.

Apelez cu această ocazie la toate televiziunile din Botoșani, poate ei au mai mult succes să o convingă pe doamna Federovici să ia parte la o dezbatere alături de mine. Până la urmă, suntem doi oameni care își doresc în egală măsură să preia sau să mențină frâiele județului, iar lupta aceasta trebuie să aibă loc în fața botoșănenilor, cu argumente și contraargumente, la aceeași masă a discuțiilor.

Comandat de PNL Botosani, Postat de Asociatia Monitorul de Botosani, Cod AEP- 21240015

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
25.4 ° C
25.6 °
24.4 °
45 %
2.5kmh
1 %
Dum
26 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...