spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăSportGolofca a spart gheaţa la FCSB!

Golofca a spart gheaţa la FCSB!

Renegatul Cătălin Golofca a profitat din plin de statutul de titular pe care l-a avut în jocul cu ACS Poli Timişoara, câştigat de roş-albaştri cu 3-0 în optimile de finală ale Cupei României, scor 3-0.

Golofca a marcat golul al doilea al FCSB-ului în acest meci iar la final i-a transmis clar patronului că vrea să-şi ducă angajamentul scadent peste trei ani şi jumătate la bun sfârşit.

Atacantul venit de la Botoşani a recunoscut că golul marcat este unul foarte important pentru moralul său.

„Un gol important pentru mine. Pentru moralul meu e binevenit. Mă bucur că am marcat şi mi-am ajutat echipa. Mai am contract 3 ani şi jumătate, sper să-mi duc la final contractul. Mister, Nicolae Dică, m-a susţinut foarte mult. Mi-a fost alături. Mă bucur că am marcat aici la Timişoara. Mi-aş fi dorit să marchez mai de mult şi mai des, dar mă bucur că am marcat în acest meci”, a declarat Cătălin Golofca la flash-interviurile de după meci.

Dacă înaintea jocului l-a jignit, afirmând că „pe piticania asta Dică şi MM m-au pus să-l aduc”, Gigi Becali, finanţatorul FCSB şi-a schimbat după meci discursul la adresa lui Golofca.

„Acum, cum a jucat, da, îl vreau în continuare la FCSB. Mi-a plăcut, a avut atitudine şi cred în continuare acum în el. Dar să aibă aceleaşi evoluţii, că de nu…”, a declarat Gigi Becali al Digi Sport.

Cătălin Golofca a fost transferat de la FC Botoşani pentru 400 mii de euro, botoşănenii deţinând în continuare 60% din procentele sale. Transferul la FCSB i-a sucit minţile suceveanului, acesta fiind acuzat de viaţă extrasportivă de patronul roş-albaştrilor, primind interzis de la Gigi Becali să mai meargă chiar la restaurant. „Să mănânce parizer în casă”, a fost mesajul lui Becali în încercarea de a-l cuminţi pe Golofca.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.6 ° C
19.6 °
15.6 °
46 %
3kmh
9 %
Dum
15 °
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...