spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportGolofca a spart gheaţa la FCSB!

Golofca a spart gheaţa la FCSB!

Renegatul Cătălin Golofca a profitat din plin de statutul de titular pe care l-a avut în jocul cu ACS Poli Timişoara, câştigat de roş-albaştri cu 3-0 în optimile de finală ale Cupei României, scor 3-0.

Golofca a marcat golul al doilea al FCSB-ului în acest meci iar la final i-a transmis clar patronului că vrea să-şi ducă angajamentul scadent peste trei ani şi jumătate la bun sfârşit.

Atacantul venit de la Botoşani a recunoscut că golul marcat este unul foarte important pentru moralul său.

„Un gol important pentru mine. Pentru moralul meu e binevenit. Mă bucur că am marcat şi mi-am ajutat echipa. Mai am contract 3 ani şi jumătate, sper să-mi duc la final contractul. Mister, Nicolae Dică, m-a susţinut foarte mult. Mi-a fost alături. Mă bucur că am marcat aici la Timişoara. Mi-aş fi dorit să marchez mai de mult şi mai des, dar mă bucur că am marcat în acest meci”, a declarat Cătălin Golofca la flash-interviurile de după meci.

Dacă înaintea jocului l-a jignit, afirmând că „pe piticania asta Dică şi MM m-au pus să-l aduc”, Gigi Becali, finanţatorul FCSB şi-a schimbat după meci discursul la adresa lui Golofca.

„Acum, cum a jucat, da, îl vreau în continuare la FCSB. Mi-a plăcut, a avut atitudine şi cred în continuare acum în el. Dar să aibă aceleaşi evoluţii, că de nu…”, a declarat Gigi Becali al Digi Sport.

Cătălin Golofca a fost transferat de la FC Botoşani pentru 400 mii de euro, botoşănenii deţinând în continuare 60% din procentele sale. Transferul la FCSB i-a sucit minţile suceveanului, acesta fiind acuzat de viaţă extrasportivă de patronul roş-albaştrilor, primind interzis de la Gigi Becali să mai meargă chiar la restaurant. „Să mănânce parizer în casă”, a fost mesajul lui Becali în încercarea de a-l cuminţi pe Golofca.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...