Golofca a spart gheaţa la FCSB!

0

Renegatul Cătălin Golofca a profitat din plin de statutul de titular pe care l-a avut în jocul cu ACS Poli Timişoara, câştigat de roş-albaştri cu 3-0 în optimile de finală ale Cupei României, scor 3-0.

Golofca a marcat golul al doilea al FCSB-ului în acest meci iar la final i-a transmis clar patronului că vrea să-şi ducă angajamentul scadent peste trei ani şi jumătate la bun sfârşit.

Atacantul venit de la Botoşani a recunoscut că golul marcat este unul foarte important pentru moralul său.

„Un gol important pentru mine. Pentru moralul meu e binevenit. Mă bucur că am marcat şi mi-am ajutat echipa. Mai am contract 3 ani şi jumătate, sper să-mi duc la final contractul. Mister, Nicolae Dică, m-a susţinut foarte mult. Mi-a fost alături. Mă bucur că am marcat aici la Timişoara. Mi-aş fi dorit să marchez mai de mult şi mai des, dar mă bucur că am marcat în acest meci”, a declarat Cătălin Golofca la flash-interviurile de după meci.

Dacă înaintea jocului l-a jignit, afirmând că „pe piticania asta Dică şi MM m-au pus să-l aduc”, Gigi Becali, finanţatorul FCSB şi-a schimbat după meci discursul la adresa lui Golofca.

„Acum, cum a jucat, da, îl vreau în continuare la FCSB. Mi-a plăcut, a avut atitudine şi cred în continuare acum în el. Dar să aibă aceleaşi evoluţii, că de nu…”, a declarat Gigi Becali al Digi Sport.

Cătălin Golofca a fost transferat de la FC Botoşani pentru 400 mii de euro, botoşănenii deţinând în continuare 60% din procentele sale. Transferul la FCSB i-a sucit minţile suceveanului, acesta fiind acuzat de viaţă extrasportivă de patronul roş-albaştrilor, primind interzis de la Gigi Becali să mai meargă chiar la restaurant. „Să mănânce parizer în casă”, a fost mesajul lui Becali în încercarea de a-l cuminţi pe Golofca.

Deja ai votat!