spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăNaționalLiderul unui cunoscut clan mafiot a făcut INFARCT şi a murit în...

Liderul unui cunoscut clan mafiot a făcut INFARCT şi a murit în Penitenciarul Găeşti

Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit la Spitalul Orăşenesc din Găeşti unde a fost adus după ce i s-a făcut rău în Penitenciarul din Găeşti, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Florin Ispas, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatului i s-a făcut rău luni seara, în jurul orei 21.

“Unei persoane private de liberatate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Găeşti unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat Ispas.

La rândul său, directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

“El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi a presimţit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanţă le-a spus cadrelor medicale “Aveţi grijă că eu mor”.

Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găeşti unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

Săptămâna viitoare, Ion Duduianu urma să intre în comisia de eliberare condiţionată.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
10.6 ° C
10.6 °
7.7 °
72 %
1.1kmh
1 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
20 °
mie
13 °
joi
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...