spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăSportOperat la București, Răzvan Oaidă va reveni în ianuarie: „Sunt încrezător și...

Operat la București, Răzvan Oaidă va reveni în ianuarie: „Sunt încrezător și pozitiv!” (VIDEO)

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în Bucureşti, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din runda a XIII-a a Ligii I, meci pierdut de botoșăneni cu scoruld e 2-1.

În minutul 37,  Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare, fundaşul Viitorului lovindu-l puternic peste piciorul de sprijin  la o fază la care centralul Marius Avram nu a acordat nici măcar fault!

Accidentarea suferită de Răzvan Oaidă a fost mult mai gravă decât s-a crezut inițial, internaționalul de tineret al FC Botoșani suferind o fractură de peroneu și rupere de ligamente, fiind indisponibil pentru tot restul anului.

„Sunt foarte încrezător şi pozitiv, mă bucur că operaţia a decurs bine şi aştept cu nerăbdare să încep recuperarea. Medicii, în care am mare încredere, mi-au spus că în ianuarie o să fiu iar pe teren. Le mulţumesc şi lor, şi celor care au fost alături de mine. Ţâru m-a sunat, am vorbit. Nu am de ce să fiu supărat pe el, aşa e în fotbal, ţi se poate întâmpla aşa ceva oricând”, a declarat Răzvan Oaidă după intervenția chirurgicală la care a fost supus.

Costle Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că elevul său va reveni pe 5-10 ianuarie la pregătire și crede că în ciuda accidnetării grave, elevul său va avea forța de a se lupta pentur un loc în lotul echipei naționale de tineret a României care va participa la Campionatul European de anul viitor din Italia.

 „Îi transmitem toată energia noastră pozitivă. Anticipăm că pe 5-10 ianuarie va reveni la pregătire. Răzvan e un tip foarte puternic și mă refer la partea menatlă. Acolo e marele lui câștig. Lucrurile depind foarte mult și de conjunctură. Nu este ușor dar el are țansa lui și vreau să-l ajutăm să ajungă acolo”, a declarat Costel Enache, tehnicianul FC Botoșani.

 

După intervenția chirurgicală la care a fost supus, Răzvan Oaidă a fost vizitat și de selecţionerul echipei under 21 a României, Mirel Rădoi. Selecționerul a dezvăluit că l-a vizitat pe Oaidă, iar starea mijlocașului FC Botoşani este una bună.

„Răzvan este bine atât fizic, cât şi mental. Operaţia a decurs foarte bine şi îl aşteptăm să revină pe teren”, a declarat Mirel Rădoi.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
13.6 ° C
13.6 °
13.6 °
75 %
1.5kmh
81 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...