Operat la București, Răzvan Oaidă va reveni în ianuarie: „Sunt încrezător și pozitiv!” (VIDEO)

0
Operat la București, Răzvan Oaidă va reveni în ianuarie: „Sunt încrezător și pozitiv!” (VIDEO)

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în Bucureşti, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din runda a XIII-a a Ligii I, meci pierdut de botoșăneni cu scoruld e 2-1.

În minutul 37,  Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare, fundaşul Viitorului lovindu-l puternic peste piciorul de sprijin  la o fază la care centralul Marius Avram nu a acordat nici măcar fault!

Accidentarea suferită de Răzvan Oaidă a fost mult mai gravă decât s-a crezut inițial, internaționalul de tineret al FC Botoșani suferind o fractură de peroneu și rupere de ligamente, fiind indisponibil pentru tot restul anului.

„Sunt foarte încrezător şi pozitiv, mă bucur că operaţia a decurs bine şi aştept cu nerăbdare să încep recuperarea. Medicii, în care am mare încredere, mi-au spus că în ianuarie o să fiu iar pe teren. Le mulţumesc şi lor, şi celor care au fost alături de mine. Ţâru m-a sunat, am vorbit. Nu am de ce să fiu supărat pe el, aşa e în fotbal, ţi se poate întâmpla aşa ceva oricând”, a declarat Răzvan Oaidă după intervenția chirurgicală la care a fost supus.

Costle Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că elevul său va reveni pe 5-10 ianuarie la pregătire și crede că în ciuda accidnetării grave, elevul său va avea forța de a se lupta pentur un loc în lotul echipei naționale de tineret a României care va participa la Campionatul European de anul viitor din Italia.

 „Îi transmitem toată energia noastră pozitivă. Anticipăm că pe 5-10 ianuarie va reveni la pregătire. Răzvan e un tip foarte puternic și mă refer la partea menatlă. Acolo e marele lui câștig. Lucrurile depind foarte mult și de conjunctură. Nu este ușor dar el are țansa lui și vreau să-l ajutăm să ajungă acolo”, a declarat Costel Enache, tehnicianul FC Botoșani.

 

După intervenția chirurgicală la care a fost supus, Răzvan Oaidă a fost vizitat și de selecţionerul echipei under 21 a României, Mirel Rădoi. Selecționerul a dezvăluit că l-a vizitat pe Oaidă, iar starea mijlocașului FC Botoşani este una bună.

„Răzvan este bine atât fizic, cât şi mental. Operaţia a decurs foarte bine şi îl aşteptăm să revină pe teren”, a declarat Mirel Rădoi.

+0 -0

se încarcă...