sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateaJandarmii vor asigura ordinea publică la un festival și la mai multe...

Jandarmii vor asigura ordinea publică la un festival și la mai multe competiții sportive

În această după-amiază, jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la meciurile de fotbal din Liga a-III-a disputate de echipele C.S.Dante Botoșani – A.C.S.M. Ceahlăul Piatra Neamț, în Baza Sportivă Bucecea, respectiv Viitorul Darabani – C.S.M. Bacău, pe Stadionul Orășenesc ,,Chirica Pușcașu” Darabani, precum și la două meciuri de fotbal de Liga a IV-a, în localitățile Șendriceni și Săveni.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Tot astăzi, jandarmii vor fi alături de elevii Colegiului Național ,,A.T. Laurian” la cea de-a doua etapă a Festivalului Concurs ,,Toamna Bobocilor”, care se va desfășura la Casa Sindicatelor, în vederea prevenirii producerii unor fapte antisociale și a consumului de substanțe interzise.

Pe lângă aceste misiuni, jandarmii vor fi prezenți în spațiul public împreună cu polițiștii botoșăneni, dar și independent, pentru menținerea liniștii publice și intervenția la apelurile la numărul unic de urgență 112.

În perioada 07 – 15 noiembrie, echipajele de jandarmerie vor acționa pentru desfășurarea în condiții civilizate a tuturor manifestările sportive organizate în cadrul Olimpiadei Sportului Săveni și preîntâmpinarea producerii unor situații neplăcute, care ar putea afecta siguranța participanților.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.3 ° C
21.6 °
20 °
75 %
1.9kmh
100 %
sâm
32 °
Dum
25 °
lun
32 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...