vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAdvertorialAvantajele gelului dezinfectant si instructiuni de utilizare

Avantajele gelului dezinfectant si instructiuni de utilizare

Atunci cand simplul contact cu o suprafata, un obiect sau o alta persoana ne poate pune sanatatea in pericol, trebuie sa cautam solutii care sa ne protejeze impotriva raspandirii virusilor.

Prin urmare, astazi vorbim despre gelul hidroalcoolic, iar acest articol detaliaza utilizarea si caracteristicile acestuia. Pentru cei care vor un produs de foarte buna calitate recomandam Hygienium.

Ce este gelul hidroalcoolic?

Gelul hidroalcoolic este un tip de detergent bactericid cu proprietati antiseptice care produce un efect de dezinfectare pentru a dezinfecta pielea de orice tip de contaminare externa, cum ar fi virusurile si bacteriile.

S-a dovedit ca alcoolul prezent in acest tip de produs este foarte eficient pentru a pune capat oricarui tip de prezenta a virusului COVID-19 pe mainile oamenilor, facandu-l un produs indicat in aceasta criza de sanatate.

Caracteristicile gelului dezinfectant

Principalele geluri dezinfectante pe care le poti gasi pe piata astazi sunt create prin combinarea alcoolului etilic si izopropilic si principala variatie care exista intre ele este procentul in care sunt prezente, care poate varia de la 60 la 95%.

Deoarece alcoolul este un produs agresiv pentru piele, care poate crea arsuri, se adauga alte produse precum glicerina, propilen glicolul sau pantenolul pentru a garanta caracteristicile sale dezinfectante fara a afecta pielea.

O alta caracteristica a gelului hidroalcoolic este ca poate fi utilizat atat pe piele, cat si pe toate tipurile de suprafete. Cu toate acestea, se recomanda utilizarea gelului dezinfectant pentru maini si a celorlalti dezinfectanti special pentru suprafete.

In ceea ce priveste produsul Gel dezinfectant Hygienium, este un gel dezinfectant cu 95% alcool, una dintre cele mai mari proportii pentru a garanta dezinfectarea totala a pielii. Poate fi gasit in mai multe tipuri de ambalaje pentru a fi usor de transportat.

Cum se foloseste gelul dezinfectant?

Metoda de utilizare este complet simpla si consta in punerea unei doze mici din aceasta solutie in maini, raspandirea proportionala pe maini, din palma, spate palmei sau degete.

Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este ca nu trebuie sa pui prea putin gel, deoarece si-ar pierde eficacitatea si nici nu ar trebui sa pui extrem de mult, deoarece poate provoca probleme ale pielii care variaza de la uscaciune la umflaturi.

Acest gel este eficient si pentru copiii mici, asa ca, pe langa faptul ca tii cont de sfaturile pe care tocmai ti le-am dat, trebuie sa fii deosebit de atent ca cei mici sa nu-si puna degetele in ochi sau gura cand gelul este inca umed.

Atat apa cu sapun, cat si gelul hidroalcoolic Hygienium sunt solutii eficiente pentru eliminarea particulelor care ar putea fi infectioase. Cu toate acestea, gelul dezinfectant este o solutie mai potrivita atunci cand suntem in locuri in aer liber in care nu avem acces la apa cu sapun.

Inainte de a utiliza gelul hidroalcoolic, trebuie sa stim ca exista situatii specifice care ii pot reduce eficacitatea, acestea fiind utilizarea unei cantitati mici de gel, indepartarea acestuia inainte ca acesta sa se usuce complet pe mainile noastre sau utilizarea acestuia daca mainile sunt foarte murdare sau grase. Acest strat va preveni patrunderea completa a gelului si trebuie ca mai intai mainile sa fie spalate cu apa si sapun.

Iti recomandam sa nu faci niciodata un gel hidroalcoolic acasa, deoarece ai lucra cu produse chimice si utilizarea acestuia pe piele ar putea cauza tot felul de probleme, cum ar fi arsuri sau infectii.

Suntem expusi in mod constant la un numar mare de bacterii si virusi, fie in transportul public, pe strada, la locul de munca sau in multe locuri in care nu ne putem spala pe maini. Fiind in contact cu poluarea, de cele mai multe ori este imposibil sa nu devenim purtatori de bacterii, dar este posibil sa oprim efectul bacteriilor asupra corpului nostru.

Utilizarea gelului antibacterian este un mod practic si antiseptic de a avea grija de contactul pe care il au bacteriile cu corpul nostru, mai ales atunci cand nu exista apa sau sapun care sa ne curate mainile.

Datorita actiunii sale dezinfectante si antiseptice dovedite, gelul antibacterian are capacitatea de a elimina 99,9% din bacterii, inclusiv cele care traiesc in mod natural pe mainile noastre, ceea ce inseamna ca reduce posibilitatea de a lua boli precum virusul H1N1 si gripa.

Gelul antibacterian este practic si simplu de utilizat, iti poti curata mainile fara a fi nevoie de apa, sapun sau prosoape.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.4 ° C
10.5 °
8.9 °
47 %
4.2kmh
25 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
10 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...