HP DeskJet 3700   – sisteme pliabile pentru munca de acasă şi nu numai

0

Trebuie să recunoaştem că imprimantele şi sistemele all în one au devenit omniprezente. Le găseşti în birourile contabile, în cabinetele medicilor, în bănci, instituții ale statului, în săli de clasă, şi, de când cu pandemia, în fiecare casă.

Sistemele din seria HP DeskJet 3700 sunt soluții fiabile care răspund cu uşurinţa necesităților de zi cu zi. În continuare ne-am propus să descoperim de ce sunt atât de apreciată aceste dispozitive.

Compacte, uşor de integrat în birou sau în încăperea de lângă

Designul ultra compact este primul motiv pentru care acestea sunt preferate, în special dacă vorbim de birourile cu spaţii mici sau de birourile de acasă. Cu siguranță, nimeni nu-şi doreşte să supraaglomereze spaţiul de lucru cu echipamente voluminoase. Dispozitivele din seria DeskJet 3700 nu sunt doar ultra compacte, dar sunt echipate cu tehnologie wireless care permite lansarea comenzilor de la distanţă. Deci se poate spune că sunt gândite să răspundă necesităților actuale.

Funcții numeroase, ușor de lansat

Cum am precizat deskjet 3700 vin cu numeroase opțiuni. Cu acestea scanarea, copierea şi imprimarea sunt taskuri facil de realizat. Dacă adaugă şi faptul că au permit imprimarea materialelor pe hârtie foto, deja vorbim de dispozitivele ideale pentru familiile cu copii școlari şi pentru cei ce desfășoară activitatea de acasă.

Şi pe parte de consumabile inginerii HP a găsit soluții geniale pentru modelele din seria 3700. Când alegi HP DeskJet 3700 cartuşe, selectezi eficiență, durabilitate şi calitate înaltă. Consumabilele nu pun presiune pe buget, pentru că sunt accesibile.

Un cartuş HP 652 XL poate satisface necesarul de imprimare pentru o perioadă destul de lungă. Dacă adaugăm şi faptul că sunt firme care asigura garanţie pe viață pentru cartuşele originale sau variantele compatibile, deja vorbim de sistemul perfect!

De reţinut

  • HP este o companie care reuşeşte să integreze tehnologie de ultima generaţie pe sistemele all în one lansate.
  • Multifuncţionalele din seria deskjet 3700 sunt ultra compacte, uşor de utilizat şi de întreţinut.
  • Consumabilele dau contur proiectele de la birouri, dar şi pentru cele școlare sau personale.

Sursa de imagine:
jannoon028 / Shutterstock.com

Deja ai votat!
se încarcă...