spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAdvertorialUltimele tendințe în lumea ceasurilor pentru femei

Ultimele tendințe în lumea ceasurilor pentru femei

Anul 2021 ne oferă numeroase tendințe în materie de ceasuri de mână, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Vă explicăm care sunt factorii care trebuie luați în considerare atunci când cumpărați, ce este la modă în acest an, care este cea mai potrivită tendință care se potrivește stilului purtătorului și oferim o imagine de ansamblu asupra modului în care s-au schimbat tendințele în ultimii ani. Lasă-te inspirat de ideile noastre în timp ce citești și navighezi pe site.

Deschideți ochii când cumpărați un ceas!

Indiferent de tendințe, atunci când cumpărați, cel mai important este să vă asigurați că ceasul ales se va potrivi cu ținutele și stilul vestimentar deja bine conturat de-a lungul anilor; prea multă culoare poate să dea impresia că purtătorul are un caracter haotic și neliniștit. Un ceas ar trebui să fie o investiție bine luată în considerare, deoarece nu cumpărați în fiecare zi un ceas de înaltă calitate și vă doriți să vă bucurați de el mult timp.

De asemenea, este important să fiți atenți la ce componente au fost folosite, se utilizează sticlă minerală sau sticlă safir? Cristalul de safir este cea mai dură sticlă, doar diamantul este mai dur. La urma urmei, trebuie evitate zgârieturile inestetice. Este ceasul foarte rezistent la apă? Acest lucru este dat în bare sau atm. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai bine. 1 bar este aproximativ echivalent cu 0,98 atm. Un ceas ar trebui să supraviețuiască cel puțin unui duș cu efect de ploaie fără nicio daună. Care este calitatea manoperei? Cât de des este purtat ceasul? În viața de zi cu zi, cureaua de ceas se uzează foarte rapid, motiv pentru care ar trebui să fie stabilă și bine realizată. Cât durează perioada de garanție? Acest lucru variază de la dealer la dealer. Găsim și pe internet tabele pentru femei și bărbați pentru a vedea o imagine de ansamblu asupra gamei de preț pentru ceasurile alese.

Tendința de top a ceasurilor din 2021: durabilitate și longevitate, ceas din lemn sau materiale de înaltă calitate, producție echitabilă și ecologică.

O schimbare poate fi observată atât în ​​lumea femeilor, cât și a bărbaților, schimbare care afectează nu doar viața de zi cu zi, și are ca scop reducerea amprentei ecologice pe această planetă, chiar și lumea modei este în plină „regândire”. Cu câțiva ani în urmă, separarea deșeurilor și poluarea cu praf erau problemele principale legate de respectarea mediului și protecția climei, în prezent există îmbrăcăminte confecționate din materiale textile reciclate, bumbac organic, prețuri corecte și condiții mai bune pentru lucrătorii din faza de producție.

Acum e timpul schimbărilor și pe piața ceasurilor: durabilitatea în ceea ce privește resursele și materialele naturale, cum ar fi lemnul și marmura, ca componente ale ceasului, sunt pe primul plan în acest an. Tendința ceasurilor din lemn a început în 2016 și devine din ce în ce mai consistentă. Ceasurile din lemn arată original, natural, cald. Producătorii urmăresc concepte în care o parte a randamentului este destinată proiectelor de mediu sau se plantează un copac pentru fiecare ceas vândut. Deci, dacă doriți în mod conștient să faceți ceva bun cu achiziția dvs., puteți alege un ceas din materiale naturale.

Tendințe pentru ceasuri de femei în 2021

1. Cadranuri mari – dar păstrate simple

Această tendință rămâne neîntreruptă: și în acest an, oamenilor le place să aleagă ceasuri cu cadrane mari care încă par clare și simple. Cifrele sunt fie argintii, aurii roz, fie aurii și simple. Eleganța atemporală este exprimată prin aceste ceasuri minunate. O combinație ușoară cu diferite ținute, fie ele sportive sau chic – cadranele mari conferă un plus de stil și rafinament. Așadar, dacă îți place să fii discretă și vrei un ceas care să nu se demodeze în curând, poți alege un ceas cu cadran mare, de culoare albă și care are numeroase brățări de schimbat.

2. Ceas de damă cu cadran pătrat

În zilele noastre chiar și cadranele unghiulare sunt extrem de căutate, deoarece oferă varietate și sunt ceva complet diferit de cadranele rotunde convenționale. Cifrele sunt, de asemenea, păstrate discrete, iar ceasul arată elegant și, în același timp, incitant datorită noii forme. Purtătorul ar trebui să aibă curajul să se remarce.

Găsiți numeroase modele de ceasuri în webshopul timestore.ro.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...