vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialDe ce să investești în SEO?

De ce să investești în SEO?

Atunci când creezi un site web, principalul scop este acela de a fi vizibil. Fie că este vorba despre un site orientat spre e-commerce, un site vitrină, un blog sau un site cu conținut generalist, ai nevoie să investești în SEO.

În plus, dacă ai o companie, cu siguranță ai nevoie și de o strategie eficientă de Marketing online. Trebuie să devii cu adevărat vizibil și activ în mediul online. În cele ce urmează îți vom spune de ce ai nevoie de Servicii SEO.

Strategie SEO= trafic

Există numeroase modalități prin care poți crea trafic pentru un site. Poți lansa campanii publicitare, să folosești forumuri, sisteme de schimb de linkuri, te poți folosi de rețelele sociale și multe altele. Însă, motoarele de căutare reprezintă de departe modalitatea pe care trebuie să o privilegiezi dacă vrei să crești traficul site-ului tău. În ziua de azi, este dovedit că în medie, un vizitator din doi provine de la un motor de căutare. Cu ajutorul optimizării SEO vei obține teoretic o creștere a traficului cuprinsă între 35-50%.

SEO îți aduce un trafic calificat

Creșterea traficului este un lucru foarte bun. Un site are nevoie în mod obligatoriu de creșterea traficului calificat. SEO înseamnă o structurare atentă a fiecărei pagini în parte, oferirea unor informații de cea mai bună calitate dar și o promovare corectă în mediile externe.

SEO reprezintă un avantaj concurențial durabil

A pune la punct o strategie de optimizare SEO reușită necesită timp și cunoștințe. Este un proces complex și destul de dificil uneori. Din acest motiv, numeroase sunt companiile care apelează la agenții SEO pentru optimizare. Avantajul oferit de SEO este acela că este durabil. Odată ce beneficiezi de optimizare SEO, principalilor tăi rivali le va fi mai greu să te depășească. Dacă site-ul este întreținut în mod regulat, și mai bine deoarece reputația numelui tău de domeniu va crește și celorlalți le va fi și mai greu să te egaleze.

Optimizarea SEO vine la pachet cu avantajul unei promovări organice dar și cu garanția unui trafic de calitate. Cu alte cuvinte, persoanele care ajung pe site-ul tău sau pe magazinul tău online se află în căutarea serviciilor/produselor pe care le furnizezi și vor fi cu atât mai predispuse să facă o achiziție. Conform statisticilor, cel mai mare procentaj de trafic se împarte în primele trei rezultate afișate de motoarele de căutare. Prima poziție este considerată mină de diamante, a doua mină de aur și a treia mină de argint. SEO este singurul care îți poate asigura unul din aceste locuri.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...