vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorial10 parfumuri de vară pentru bărbați

10 parfumuri de vară pentru bărbați

La fel ca garderoba noastră, și parfumul nostru se adaptează anotimpurilor. Așa că este timpul să ne lăsăm parfumul de iarnă și să optăm pentru note proaspete și o aromă ușoară care ne va însoți în această vară.

Iată câteva parfumuri de bărbați perfecte pentru vară.

Eau d’orange verte – Hermès

Ca o explozie de prospețime, un parfum de referință de la Hermès, creat în 1979 de Françoise Caron. Îl recunoaștem mai presus de toate deoarece în spatele aparentei sale simplități, acest parfum ascunde o reală complexitate. Îl recomandăm tuturor, este perfect pentru vară.

L’homme idéal – Guerlain

Versiunea „colonie” a Omului Ideal. Un parfum energetic cu note de citrice și migdale proaspete și un acord subtil de mosc și vetiver, mai ușor decât apa de toaletă, perfect pentru vară.

Este un parfum de purtat în fiecare zi fără nicio problemă. Se ține foarte bine pe piele.

Eau sauvage – Dior

Un mare clasic al parfumeriei creat în 1966. François Demachy, parfumierul Eau Sauvage, își dorea un parfum puternic și fragil, viril și proaspăt. Scopul Eau Sauvage este de a  te reconecta cu instinctul primar al bărbaților. Călătoria olfactivă începe cu note proaspete și suculente de bergamotă calabreană.

DIOR SAUVAGE Emag parfumuri

Bergamota este totuși îmbunătățită și contrastată cu ardeiul Sichuan sau boabele de trandafir. Inima prezintă note de ambroxan, care conferă toată virilitatea compoziției și este asociată cu tonuri marine și chihlimbar. Lavanda va aduce în cele din urmă atingerea sa aromată. Și, în cele din urmă, fundalul te poartă pe o cale împădurită și senzuală datorită prezenței vetiverului și a patchouli-ului.

Între putere și distincție, această apă de toaletă elegantă și atemporală este un acord frumos între note proaspete – perfecte pentru vară – și acorduri puternice lemnoase.  O apă de toaletă cu o identitate puternică care nu lasă pe nimeni indiferent, în special femeile.

Ginger Cologne – YSL

O reinterpretare a „L’Homme YSL”, Ginger Cologne este atât proaspătă, cât și lemnoasă. Ghimbirul aduce o notă originală care se găsește rar în altă parte. Foarte răcoritor, acest parfum este ieșit din comun și poate fi purtat oricând.

Eau de mandarine ambrée – Hermès

Nu poți găsi „vară” mai proaspătă decât o colonie de mandarină. Toată energia citricelor este unită aici într-o colonie pură și simplă. Mandarina poate fi păstrată pentru seară, oferind o aromă proaspătă foarte plăcută!

Italian Cypress – Tom Ford

Punctul forte al parfumurilor Tom Ford este că sunt unice și se deosebesc de altele. Lansat în 2008, Italian Cypress nu face excepție.

Acest parfum este un amestec de arome și condimente mediteraneene care înconjoară o notă caldă de chiparos. Baza lemnoasă este chypre. În cele din urmă, este un echilibru între notele citrice revigorante și notele lemnoase care însoțesc toată complexitatea chiparosului.

Cu această apă de parfum, Tom Ford reușește să găsească un echilibru perfect între notele citrice revigorante și notele lemnoase care însoțesc în cele din urmă toată complexitatea Cypress. Un must have! Cu greu vei găsi un parfum mai bun.

Neroli Portofino – Tom Ford

Bine ai venit în Italia! În acest parfum vei găsi toată originalitatea și toată lavanda. O călătorie frumoasă. Pe lângă faptul că este frumos de pus în baie, acest parfum este atât cald, cât și proaspăt.

Bergamotto di Calabria – Acqua Di Parma

Lansat în 2010, această apă de toaletă din casa italiană face parte din linia Blu Mediterraneo. Blu Mediterraneo este o linie de 8 parfumuri care evocă energia, soarele și culorile mediteraneene italiene. Poți observa această apartenență datorită culorii albastre a sticlei. Fiecare parfum se concentrează pe un anumit loc și spune o poveste folosind ingrediente iconice.

Aici, regiunea Calabria este evidențiată prin notele de vârf ale bergamotei. Mai precis, o inimă de ghimbir pe un fundal de mosc însoțește bergamota calabrană în această apă de toaletă de vară perfectă. Acecst parfum lasă o impresie de prospețime pe tot parcursul zilei. A treia cea mai bună invenție a Parmei după șuncă și parmezan!

Vetyver – Givenchy

Nasul din spatele acestui vetyver este nimeni altul decât Hubert Givenchy și toată complexitatea vetiverului apare aici în această apă de toaletă puternică și masculină.

Indian Sandalwood – Crabtree & Evelyn

O colonie bogată și lemnoasă cu note de chiparos, lavandă și vetiver. O mix perfect între prospețime și ușurință. O colonie care se schimbă față de ceea ce poți vedea în altă parte. Merge purtat în weekend, aduce a atmosfera Bollywood!

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...