spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialPariori începător? Răsfoiește regulile nescrise ale cunoscătorilor

Pariori începător? Răsfoiește regulile nescrise ale cunoscătorilor

Pariurile sportive reprezintă cel mai bun „barometru” prin care îți poți da seama cât de bine te pricepi la sport. Dacă ești bun cunoscător, ai șansa să și câștigi bani de pe urma hobby-ului, însă trebuie să știi că nu contează numai cunoștințele.

Sunt câteva reguli nescrise pe care începătorii nu le cunosc și din această cauză ajung să piardă banii din cont. Și tot pierd, până își dau seama de ce. Ca să treci peste această etapă de început, în care plătești la propriu pentru a-ți da seama cu ce se „mănâncă” pariurile sportive, îți recomandăm să citești acest articol. În felul acesta, vei evita greșelile pe care le fac cei mai mulți dintre „debutanți”.

Regula nr. 1: Pariază online

Pariurile în agențiile stradale au farmecul lor, mai ales din perspectiva socializării, însă, dacă vrei să fii pragmatic, este indicat să îți deschizi cont la o casă de pariuri online. Avantajele sunt numeroase, pe lângă confortul sporit:

  • în online plătești impozit doar atunci când retragi bani, nu din fiecare câștig;
  • în online nu plătești taxa de 5% din miza fiecărui bilet;
  • agențiile de pe Internet sunt „deschise” 24 de ore din 24;
  • ofertele sportive ale operatorilor online sunt mult mai bogate;
  • online poți paria live;
  • agențiile online au oferte promoționale pentru clienții noi și pentru clienții fidel; acesta este, de fapt, unul dintre principalele avantaje, care merită dezvoltat…

Regula nr. 2: Profită de ofertele promoționale ale agențiilor de pariuri

Ofertele promoționale constau fie în fonduri suplimentare, fie în pariuri gratuite, fie în pariuri fără risc. Ele sunt importante nu atât prin prisma câștigurilor pe care ți le pot aduce, cât prin faptul că poți acumula experiență fără să riști banii tăi. De exemplu, casa de pariuri Mozzart acordă clienților noi până la 500 de lei. Suma poate fi împărțită pe multe bilete. Este nevoie de timp pentru a pune la punct o strategie de joc. Nimeni nu a trecut direct la profesionism în acest domeniu.

O categorie aparte de oferte promoționale e reprezentată de cotele mărite, stabilite pentru anumite selecții. Și acest cote sunt importante, pentru că te ajută să obții un profit mai mare.

Regula nr. 3: Nu risca mai mult decât este cazul

Fiecare pariu are probabilitatea sa de reușită. CFR Cluj are mai multe șanse să o bată pe teren propriu pe CS Mioveni decât are Sepsi să o învingă pe Universitatea Craiova. În consecință, suma pariată pe „1 solist” în partida de la Cluj poate fi mai mare decât miza unui bilet pe victoria lui Sepsi.

Cu timpul, vei învăța să calculezi singur cota pentru fiecare selecție, în funcție de probabilitatea de câștig. Formula matematică este 1/(probabilitate/100). De exemplu, dacă consideri că o echipă are șanse 35% să câștige un meci, cota corectă este 100/35 = 2.85.

Pentru a aprecia corect probabilitatea de câștig, este obligatoriu să analizezi meciul cu atenție.

Regula nr. 4: Motivația este unul dintre factorii de top în analizarea unui meci

Analizarea unui meci pornește de la statistică. Din fericire, în ziua de astăzi sunt multe site-uri de profil gratuite, pe care găsești orice informații dorești. Fiecare factor care poate influența rezultatul unui meci are o pondere în aprecierea finală, iar unul dintre factorii foarte importanți este motivația.

O echipă mai slabă, dar care are de îndeplinit un obiectiv, poate oricând să învingă o echipă mai bine cotată, care și-a îndeplinit deja obiectivul sau care se menajează pentru un meci mai important.

Mai sunt de luat în considerare: forma echipelor (care rezultă din statistică), absenții, echipele probabile, cum joacă echipele acasă/în deplasare, atmosfera din cadrul loturilor, atmosfera din tribune, starea gazonului.

Regula nr. 5: Pariurile live sunt mai profitabile dacă îți păstrezi calmul

Vei fi atras, probabil, de pariurile live, pentru adrenalina pe care acestea le generează. Ei bine, trebuie să știi că biletele pe evenimentele aflate în desfășurare pot fi foarte profitabile, în primul rând pentru că te bazezi pe lucruri concrete. Știi exact care sunt echipele care se confruntă, nu echipele probabile. De asemenea, vezi cum se desfășoară jocul.

Poți pune multe pariuri în timpul unui singur meci, deci bugetul este rulat mai rapid. În același timp, este posibil ca repeziciunea cu care se întâmplă să te facă să iei decizii neinspirate, la cald. Dacă ai puterea să îți păstrezi luciditatea, „live-urile” sunt ok.

Regula nr. 6: Urmărește meciurile pe care mizezi

Este de preferat să pariezi doar pe competiții pe care le poți urmări. Televiziunile de sport transmit Liga I și cele mai importante campionate europene, dar și mai multe evenimente pot fi urmărite pe platformele de streaming live ale agențiilor de pariuri online de top.

Un singur operator transmite în jur de 70.000 de meciuri pe an, deci nu ești obligat să te limitezi la competițiile cele mai populare. Te poți specializa într-un campionat „de nișă”, precum cel al Belarusului.

Regula nr. 7: Nu paria exclusiv pe baza ponturilor date de tipsteri

Este bine să te inspiri din predicțiile găsite pe site-urile care oferă gratuit astfel de servicii. În general, tipsterii dau sugestii în cunoștință de cauză, fiind experți pe anumite competiții. Chiar și așa, nu te încrede orbește în acele recomandări. Analizează și tu meciul, pentru a verifica dacă argumentele tipsterului sunt corecte.

Mai există o categorie de tipsteri care vând informații, despre care spun că sunt sigure. Sfatul nostru este să nu cumperi niciodată ponturi de pe Internet.

Regula nr. 8: Pune pe bilete cele mai bune cote

Ținta principală este să te distrezi atunci când pariezi, dar sentimentul este și mai plăcut atunci când câștigi bani. Dacă tot ai bilete câștigătoare, de ce să nu obții un profit mai mare? Profitul este influențat de miză și de cotă. Pentru aceeași miză, iei mai mulți bani dacă ai cont la casele de pariuri care oferă cele mai mari cote.

Cum știi care sunt acestea? Se află simplu: alege cinci meciuri din competiții diferite ca importanță și vezi care sunt cotele oferite pentru ele de cinci operatori de top.

Regula nr. 9: O profit mai mic este mai bun decât un bilet pierdut

Am lăsat-o spre final, dar este una dintre regulile principale: nu te lăcomi. Joacă în principal bilete cu o singură selecție, cu cota între 1.40 și 2.20. Aproape toate agențiile de pariuri online au funcția CashOut, prin care poți închide pariul atunci când ești în avantaj, iar desfășurarea jocului îți dă de gândit. Mai bine dai CashOut și ai un profit mai mic, decât să pierzi banii mizați Mai nou, unele case de pariuri online au opțiunea „CashOut parțial”, prin care închizi pariul doar pe o parte din miză.

Regula nr. 10: Ia o pauză atunci când este cazul

Vor fi și zile în care nu îți va ieși nimic. Toți pariorii trec prin așa ceva, chiar și profesioniștii. Atunci când ai o serie de pariuri necâștigătoare, cea mai mare greșeală este să mărești miza și să joci la recuperare. Vei pierde toți banii. Într-o asemenea situație, cel mai bine este să iei o pauză, de o zi sau pentru o perioadă mai lungă. Ghinionul vine și pleacă. Cu răbdare, îl poți „dribla”.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.8 ° C
12.7 °
8.9 °
70 %
0.7kmh
27 %
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
21 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...