Cum pot obține un împrumut de card de credit cu un istoric de credit rău?

Istoricul dumneavoastră de credit este o înregistrare a tuturor tranzacțiilor financiare legate de împrumuturi. Acesta include informații despre contractarea unui împrumut, utilizarea unui card de credit, împrumuturi online sau offline de la bănci și instituții de microfinanțare, precum și despre istoricul plăților și al rambursărilor.

Istoricul dumneavoastră de credit poate deveni slab dacă nu ați efectuat în mod sistematic plățile sau dacă aveți un istoric de întârzieri la plată. Persoanele cu un rating de credit slab pot întâmpina mai multe dificultăți în obținerea de credite pe cardurile lor, deoarece este posibil să nu fie considerate demne de încredere de către instituțiile financiare.

Instituțiile de microfinanțare sunt mai loiale față de astfel de clienți și le oferă posibilitatea de a obține un credit fără adeverinta de venit în orice scop. Procedura de obținere a unui împrumut pentru clienții cu un rating negativ nu diferă de cea standard, dar vă recomandăm să țineți cont de următoarele reguli:

 1. Înainte de a împrumuta bani, asigurați-vă că știți cât de mult puteți rambursa la timp, pentru a nu înrăutăți situația;
  2. Încercați să alegeți pentru început o sumă și un termen mici, chiar și o sumă minimă. Acest lucru este pentru a vă fideliza. De asemenea, astfel de împrumuturi au mai multe șanse de a fi aprobate;
  3. Rambursați banii în numerar sau online exact la timp – nu mai târziu, dar nici mai devreme, respectând graficul de plată;
  4. Completați toate câmpurile din cerere, chiar și pe cele opționale;
  5. Verificați toate informațiile pentru a vedea dacă există erori și greșeli de scriere;
  6. Furnizați numai informații adevărate; nu încercați să vă înfrumusețați veniturile sau locul de muncă. Orice informație falsă poate duce la respingere.

Este realist să obțineți un credit cu un istoric negativ pentru oricine, fără referințe și garanți, de exemplu prin utilizarea serviciului https://creditprime.ro/. Dar trebuie să abordați procedura de aplicare în mod responsabil.

De ce trebuie să vă verificați istoricul de credit?

Ar trebui să o verificați din când în când (o dată pe an), astfel încât să fiți sigur că v-ați plătit toate datoriile și că nu ați fost inclus pe nicio listă neagră. Uneori, o sumă nesemnificativă neplătită creează o datorie neachitată care vă distruge ratingul de credit. Dar, cel mai important, trebuie să vă verificați istoricul pentru a vă asigura că niciun escroc nu a deschis un împrumut pe numele dumneavoastră, așa cum se întâmplă uneori.

Deja ai votat!