vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAdvertorialCum afectează rezultatele din trecut ale meciurilor pariurile sportive?

Cum afectează rezultatele din trecut ale meciurilor pariurile sportive?

Dacă eşti tipul de jucător care merge doar la instinct, ar trebui să îţi revizuieşti stilul de joc. Poate că acesta dă câteodată rezultatele pe care le aştepţi dar de cele mai multe ori înregistrezi eşecuri. Acest lucru se întâmplă pentru simplul fapt că refuzi să te informezi.

Mergi doar pe numele echipei sau pur şi simplu pui evenimente la întâmplare, aşteptând ca norocul să îşi arate faţa. Uiţi un aspect esenţial, să te informezi şi cu privire la realizările echipei pe care decizi să pui banii.

Poţi afla în acest mod câte meciuri au pierdut sau în câte au terminat la egal, câte victorii au sau care este numărul de goluri marcat pe partidă. Vezi şi care este starea fizică a jucătorilor şi mai ales forma în care aceştia se găsesc, informaţii vitale atunci când alegi să pui banii pe o echipă.

Cum să foloseşti rezultatele din trecut

Aruncă o privire pe portofoliul sportiv Fortuna pariuri dacă îţi vei dori să plasezi pariuri bune şi a descoperi şi diverse statistici sportive. Le poţi folosi pe acestea sau pe altele independente, luate din multiple canale de informare credibile, de gen sportiv.

Indiferent la care dintre acestea apelezi, va trebui să te focusezi pe câteva elemente care să îţi dea o imagine de ansamblu a prestaţiei echipei favorite în trecut. Este bine să te raportezi la campionatul trecut, pentru că aceste rezultate sunt încă proaspete.

Vei urmări cu alte cuvinte care sunt perioadele din campionat cele mai prolifice, cine sunt jucătorii de bază din echipă şi numărul de goluri înscrise de aceştia. Apoi, te vei axa pe numărul de victorii înregistrate, unde trebuie să ştii care sunt superioare ca număr, cele de acasă sau cele din deplasare.

Nu în ultimul rând te vei informa cu privire la numărul de accidentări şi la forma fizică în care se găsesc jucătorii dar şi la situaţia transferurilor. Vei observa ce s-a schimbat în echipă, dacă prevalează partea de apărare sau cea de atac.

O apărare întărită înseamnă mai puţine goluri primite, în timp ce un atac performant aduce victoriile scontate. Sunt informaţii care îţi pot da o idee despre şansele de reuşită a echipei favorite şi în acest mod poţi depune un pariu câştigător.

Nu ignora sau supraestima!

Cu siguranţă că ai întâlnit situaţii în care un pariu considerat sigur nu s-a materializat sau dimpotrivă, ai ignorat valoarea echipei oaspete. În ambele cazuri rezultatul a fost acelaşi, ai pierdut pariul şi te-ai întrebat unde anume ai greşit.

Aici este explicaţia, ai mers prea la sigur doar pe intuiţia ta şi ai omis să te mai informezi. Ori tocmai aici se greşeşte de către majoritatea pariorilor, fie ei începători sau experimentaţi, se încred prea mult în ei şi nu se informează.

Dacă te informai cu exactitate observai că anumiţi jucători de bază nu pot evolua în meci, din motive medicale sau cumul de cartonaşe. În contrapartidă, echipa adversă s-a întărit între timp cu atacanţi de forţă, care de altfel au şi determinat rezultatul partidei.

Aceste informaţii sunt banale şi pot fi consultate chiar înainte de începerea unei partide, mai ales una în care se produce echipa ta favorită. Dacă le-ai parcurs, mai ai şansa de a revizui rezultatul partidei şi de a lua cele mai bune decizii în acest caz.

Dacă nu, atunci eşti la mâna destinului, dar în cele mai multe cazuri neinformarea s-a dovedit calea cea mai sigură care duce la eşec şi implicit la faliment. Prin urmare nu ignora dar nici nu supraestima puterea informaţiei şi foloseşte-o de fiecare dată aşa cum se cuvine.

Trece totul prin gândirea ta personală

De cele mai multe ori eşti dispus să mergi pe mâna altora, luând de bune pronosticurile acestora. Cu certitudine că ai făcut-o, însă de cele mai multe ori ai constatat că majoritatea dintre ele s-au dovedit a fi pierzătoare.Şi pe bună dreptate, de ce să te încrezi în alt jucător când tu ai la îndemână toate ustensilele care îţi trebuie? Trebuie doar să îţi pui puţin mintea la treabă, însă acest lucru nu constituie o problemă pentru tine, nu-i aşa?

Ai în faţă statistici care pun în evidenţă atât plusurile cât şi minusurile pe care echipa ta favorită le înregistrează. Tot ceea ce trebuie tu să faci ca şi jucător este să le pui într-un context corect care să te ducă la luarea celei mai bune decizii. S-a schimbat antrenorul echipei tale? Este o veste minunată pentru un jucător cu experienţă, pentru că tocmai i s-au mărit şansele de câştig! Toată lumea ştie că jucătorii pun o altă determinare într-un asemenea  meci, încercând să impresioneze noul antrenor.

Şi de cele mai multe ori, statisticile arată că debutul unui nou antrenor vine la pachet cu o victorie la diferenţă mare a echipei pe care o antrenează. Poţi folosi această informaţie astfel încât coroborată cu altele să îţi aducă câştigul binemeritat. Care sunt aceste alte informaţii? Poţi merge cu încredere pe cele care arată debutul unui jucător tânăr care vrea să se afirme sau pe intrarea în teren a unui sportiv care până nu demult avea statutul de rezervă de lux. În ambele cazuri poi să fi sigur că aceştia vor da totul pe teren, explicaţia fiind una cât se poate de simplă, un jucător fără meciuri jucate îşi pierde valoarea. Şi îşi pierde atât valoarea de piaţă cât mai ales încrederea în sine.

Concluzie

Sunt importante rezultatele din trecut ale echipei favorite? Cu siguranţă da, mai ales dacă mergi pe mâna ei într-un pariu sportiv. Studiază deci cu atenţie performanţele şi minusurile acesteia, nu ignora şi nici nu subestima vreo echipă şi cu siguranţă că viitorul tău ca şi jucător va fi unul de succes!

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...