spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAdvertorialCare este cea mai bună strategie la pariuri?

Care este cea mai bună strategie la pariuri?

Pariurile sportive sunt apreciate de majoritatea împătimiților de sport. Principalele scopuri ale acestei activități sunt relaxare, distracția și obținerea unui profit. Orice parior a cunoscut sau a auzit de pariorii care obțin profit constant din această activitate și chiar de pariori care doar din asta trăiesc.

Fiecare parior amator s-a gândit cel puțin o dată cum ar fi să dea lovitura la pariuri și să se îmbogățească. Când vorbim de pariorii profesioniști, nu vorbim de o sumă colosală pe care au câștigat-o o dată, ci vorbim de pariuri constante care sunt câștigătoare.

Șansele ca un bilet cu 30 de evenimente și o cotă foarte mare sunt foarte mici să iasă. Chiar dacă îți va ieși vreodată un astfel de bilet, este o raritate și este posibil ca toate sumele pe care le-ai băgat în pariuri să nu fie acoperite de acel câștig.

Mizează foarte puțin de noroc

Pariorii profesioniști mizează foarte puțin de noroc atunci când plasează pariuri. Aceștia se axează mai mult pe analiză și statistici. Pentru a putea avea șanse cât mai mari de câștig trebuie să ai o strategie foarte bine pusă la punct. Majoritatea acestor strategii necesită un cont online la una din casele de pariuri legale, vezi winmasters cont nou.

Există multe tipuri de strategii pe care le poți aplica la pariuri, însă fiecare se potrivește anumitor pariori în funcție de profilul acestora. Printre aspectele care influențează alegerea strategiei de pariere se numără timpul în care vrei să câștigi o anumită sumă, banca de care dispui și apetitul tău pentru risc.

În primul rând trebuie să îți cunoști sumele pe care ești dispus să le riști și câștigurile pe care ți le dorești. Este evident că cele din urmă trebuie să fie realiste și direct proporționale cu sumele de care dispui. Există pariori care vor câștiguri pe termen scurt și pariori care țintesc pe termen lung. Majoritatea pariorilor profesioniști, cum sunt cei de la 10pariuri.ro, își setează ca target câștigurile pe termen lung.

Money management

Money managementul stă la baza oricărui parior profesionist. Nu poți știi la ce câștiguri să te aștepți dacă nu știi de ce bani dispui și cât ai câștigat sau pierdut într-o anumită perioadă de timp. Este important să îți analizezi veniturile și să aloci doar o parte mică din acestea pentru pariuri.

Totodată trebuie să îți setezi o limită de pierdere și una de câștig pe o lună și să respecți aceste limite cu strictețe pentru a nu transforma plăcerea de a paria în ceva negativ.

Martingale

Martingale este una dintre cele mai populare strategii de pariuri. În schimb, pentru a putea folosi strategia Martingale trebuie să dispui de o bancă destul de mare deoarece poți ajunge la pariuri destul de mari.

Strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Atunci când ai un bilet câștigător, te întorci la prima miză și repeți acești pași. Trebuie să reții că dacă prinzi o serie de pariuri necâștigătoare, vei ajunge la mize mari.

Din acest motiv, banca de care dispui trebuie să fie destul de mare, iar primul pariu să îți permită să nimerești și o serie de pierderi, pentru a putea recupera mai apoi. Martingale îți asigură dublarea primei mize atunci când obții un pariu câștigător și recuperarea pierderilor pe seriile necâștigătoare.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
19.5 ° C
19.6 °
18.9 °
54 %
3.7kmh
54 %
mie
17 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...