Cauti solutii de gestiune pentru afacerea ta? Iata cum inteligenta artificiala te poate ajuta!

Gestionarea unui business este o munca in care trebuie sa investesti resurse atat financiare, cat si de timp. Ai incercat vreodata sa centralizezi toate activitatile recurente pe care angajatii tai sau chiar tu le faceti zilnic pentru a-ti da seama cat de mult dureaza? Ei bine, acum ai ocazia sa descoperi cum te poate ajuta automatizarea afacerii cu ajutorul unui robot soft. 

Iata de ce inteligenta artificiala este un next step pentru business-ul tau!

1. Te ajuta sa lucrezi mai repede

Pentru a te bucura de mai mult timp in care tu si echipa ta sa puteti rezolva probleme sau task-uri mai importante sau mai urgente, trebuie sa scapi de munca repetitiva. Activitatile recurente sunt consumatoare de energie, insa cu un soft ERP de la Ciel. ro angajatii tai vor fi eliberati de sarcinile obositoare si iterative. Un astfel de program face aceste lucruri in locul lor in mod automat. Asadar, munca manuala este inlocuita cu succes, ceea ce inseamna reducerea considerabila a costurilor financiare. Mai mult decat atat, scapi de erorile umane, pentru ca o astfel de tehnologie executa fiecare proces corect, intr-un timp foarte scurt.

2. Colaborezi mai eficient cu partenerii si clientii

Inteligenta artificiala in softurile pentru afaceri te ajuta sa trimiti in mod automat catre fiecare client orice document de iesire, percum facturi, avize si multe altele, atat prin sms, cat si prin email. Procesul este unul intuitiv si extrem de simplu de folosit. Poti utiliza un sablon personalizat pe care ti-l poti crea tu, iar cu un singur click din aplicatie, documentele ajung la destinatar. De asemenea, ai ocazia de a prelua automat date despre partenerii de afaceri, direct de pe site-ul ANAF, fara sa te impiedici de birocratie si timp de asteptare. Mai mult, poti afla daca unul dintre colaboratorii tai a facut schimbari in ceea ce priveste statusul fiscal activ sau inactiv. In plus, ai siguranta unui backup al bazei de date, care se actualizeaza dupa nevoile tale. 

3. Importi facturi, extrase si note contabile

Tehnologia in business este un plus extrem de mare pentru afacerea ta, deoarece te ajuta sa importi facturi si note contabile de vanzare si cumparare, beneficiind de un soft de facturare gratuit disponibil pentru clientii tai. De asemenea, importi automat extrase bancare si primesti note contabile fara ca unul dintre angajati sa apeleze la intoducerea manuala a datelor. In plus, generezi orice fisiere de plati MT100 ai nevoie. Mai mult decat atat, verificarea TVA-ului nu va mai reprezenta o problema, deoarece softul o va face in locul tau. Astfel, un robotel devine cel mai mare ajutor pe care afacerea ta il poate avea, pentru ca nu este necesar sa investesti in instruirea lui si, mai ales, elimina greselile si munca repretitiva. 

Asadar, atunci cand esti in cautarea unor solutii de gestiune, ia in considerare sfaturile de mai sus si atat tu, cat si angajatii tai va veti bucura de mai mult timp liber pentru activitatile cu adevarat importante. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Deja ai votat!