vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAdvertorialPentru un stil de viaţă sănătos! Livrări rapide de peşte proaspăt, peşte...

Pentru un stil de viaţă sănătos! Livrări rapide de peşte proaspăt, peşte oceanic şi fructe de mare

S.C Piscicola S.A., care are in exploatare  mai multe iazuri din judetul Botosani, a implementat un nou concept pe piata  prin care vine  mai aproape  de botosaneni cu peste viu, peste proaspat, eviscerat si curatat, portionat, fructe de mare si peste oceanic .  Peștele provine din ferma proprie, situată într-o arie naturală protejată, sit NATURA 2000.

În funcție de dorința cumpărătorilor, asa cum am precizat mai sus, peștele poate fi livrat viu, eviscerat, sau portionat: medalion de crap sau novac, file de novac sau crap și carne tocata de pește pentru chifteluțe, perisoare sau burgeri. Mai pot fi livrate și icre, proaspete sau sărate, pulpe pui de baltă, dar și pește oceanic și fructe de mare, datorită colaborării pe care Piscicola S.A. o are cu parteneri vechi și serioși.

Astfel, printr-un simplu telefon la numărul 0752.439.855 / 0748.116.141, sau accesând saitul www.livrarepeste.ro [1] sau https://www.facebook.com/Pescarieculivrarebt, oricine dorește poate comanda produse de pescărie proaspete și de cea mai bună calitate.

În curand, firma își va extinde gama de produse pe bază de pește precum zacuscă, semi-conserve, marinate, toate acestea fiind produse după rețete traditionale fără aditivi sau conservanți.

„Punem foarte mare accent pe calitate, și garantăm pentru fiecare produs în parte. Practic, vrem să aducem în casele botoșănenilor peste proaspăt autohton, fructe de mare și peste oceanic. Avem prețuri mici și o calitate  superioară majorității produselor de pe piață. Vrem ca peștele și fructele de mare să devină accesibile pentru toată lumea.

Peștele proaspăt provine din fermă proprie, iar peștele oceanic și fructele de mare provin de la furnizori de încredere”, spune Dr. Medic Veterinar Alexandra  Nistor,  reprezentant al SC Piscicola SA Botoșani.

Această extindere a afacerii de bază a însemnat și un efort financiar serios făcut de societatea piscicolă, care a trebuit să cumpere utilaje noi și să angajeze personal suplimentar. A contat și pasiunea patronilor pentru un stil de viață sănătos, pentru că peștele și fructele de mare înseamnă o sursă naturală de proteine și acizi grași, cu puține calorii.

„Peștele poate fi consumat la orice vârstă. Faptul că noi îl pregătim și îl livrăm acasă la client, la un preț  avantajos, înseamnă că îl facem accesibil tuturor categoriilor de clienți,  de la cei foarte ocupați, care nu au timp să îl pregătească, până la persoane vârstnice, care nu mai sunt nevoite să meargă la magazin și să-l transporte la domiciliu. Asadar, totul devine mai simplu, fiind necesara doar procesarea termica care nu necesita mult timp, dupa preferintele fiecaruia.”, este de părere ing. Gheorghe Nistor, director al Piscicola S.A.

„Am vrut să facem ceva diferit, ajutând pe toată lumea să mănânce un peste proaspăt, de la noi, din Botoșani, și fructe de mare sau peste oceanic la prețuri accesibile tuturor buzunarelor. Susținem un stil de viață sănătos, iar acest stil de viață include și consumul regulat de pește, datorită tuturor beneficiilor nutriționale pe care acesta le aduce”, precizează Alexandra Nistor.

Peștele crescut în fermă proprie se găsește și la oricare dintre cele patru magazine ale societatii, dintre care două situate în Piața Mare (Hala de Peste si chiosc S.C Piscicola S.A), unul în Piața Mica (in interiorul halei de legume) și unul vizavi de Stadion. Activitatea de bază rămâne însă livrarea, modalitatea cea mai facilă de a pune la dispoziția clientului, în cel mai scurt timp, produsele de care are nevoie.

Peștele oceanic și fructele de mare pot fi vândute prin acest serviciu cat si la magazine, Livrarea este asigurata inclusiv prin platforma Bringo.

„In scurt timp vom scoate pe piata  și specialități din peste ca la mama acasă, fără aditivi sau conservanți: zacuscă, semi-conserve, pastă de peste, marinate, etc”, mai spune Nistor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...