spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdvertorialAplicația Stailer a fost lansată în mai multe orașe!

Aplicația Stailer a fost lansată în mai multe orașe!

Programează-te gratuit prin intermediul aplicației, la unele dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Saloanele sunt tot mai aproape de tine prin platforma Stailer. Acestea pot fi accesate cu ușurință și se pot vizualiza informații importante cu privire la prețuri și zona unde se află. Platforma permite programarea gratuită pe site, iar prin aplicație poți face asta direct de pe telefon. Rezervarea unui loc la salon nu a fost niciodată mai simplă!

Aplicația Stailer a fost lansată în peste 30 de orașe din țară. Printre ele se numără București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Craiova, Drobeta Turnu Serverin sau Brașov. Fie că vrei să faci o programare la un stilist sau la un salon de remodelare corporală, în ambele cazuri vei putea accesa aplicația.

Descarcă gratuit și instaleaza aplicatia Stailer pentru programări la salon realizate mai simplu ca oricând! De acasă, din parc, de la serviciu sau de la sală poți seta de o rezervare la salonul dorit. Programările se fac direct din aplicație, de pe telefon sau de pe tabletă. Aceasta poate fi descarcată din App Store, Google Play sau App Gallery.

Creează un cont și de aici lucrurile vor fi și mai ușoare

Prima programare va fi reținută în contul tău, iar în momentul în care dorești o alta identică, o poți repeta. Te reprogramezi fără să mai cauți salonul, ci doar selectezi data și ora la care dorești să mergi la salon. În plus, cu ajutorul reminderelor pe care le poți selecta chiar tu, nu vei pierde nicio programare și nici nu vei întârzia.

Selectarea locației tale va genera automat toate saloanele din zonă. Harta interactivă va plasa buline în dreptul saloanelor din apropierea locației tale, astfel încât să îți fie mai ușor să îl alegi pe cel mai apropiat. Atunci când este selectat un salon, vei vedea înainte recenziile sale și câtă distanță este între salon și locația ta.

Serviciile pe care le oferă aplicația le oferă și site-ul

Așadar, nu mai ai nicio scuză să te programezi la salon! Platforma Stailer este la fel de ușor de folosit ca și aplicația. Se poate utiliza de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet. Totuși, platforma se utilizează mai bine pe PC sau laptop, în timp ce aplicația este mai utilă pe telefon sau pe tabletă.

O mulțime de saloane și stiliști te așteaptă pentru a te răsfăța cu unele dintre cele mai bune servicii! Prin intermediul catalogului de inspirație de pe site poți descoperi noi lucrări a unora dintre cei mai buni stiliști din zona ta. Acolo sunt incluse schimbări de look, manichiură și pedichiură, un alt stil de barbă, o nouă tunsoare sau tratamente faciale speciale.

Oricare ar fi serviciul dorit, prin aplicația Stailer îl vei alege cu siguranță pe cel mai bun pentru tine! Doamnele și domnii pot beneficia de tratamente corespunzătoare, schimbări de look și un loc special amenajat pentru răsfăț. Aplicația va afișa inclusiv fotografii din interiorul salonului, pentru a putea vizualiza mediul în care vei merge.

Contact: support@stailer.ro

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10.4 °
9.4 °
86 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...