sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAdvertorialOchelari sau lentile de contact pentru corectarea vederii? EXPERTOPTIC vă ajută

Ochelari sau lentile de contact pentru corectarea vederii? EXPERTOPTIC vă ajută

EXPERTOPTIC este magazin de optică medicală cu șase sedii în 5 orașe din țară. Este locul la care veți prefera să mergeți pentru a descoperi colecții de ochelari de vedere și de soare, precum și lentile de contact sau servicii de reparații. În plus, tot aici puteți avea parte de consult. Orice problemă, oricât de mică, trebuie corectată cu ajutorul ochelarilor cu dioptriile potrivite sau a lentilelor de contact.

Una dintre dilemele celor care au nevoie de soluții pentru corectarea vederii este cea cu privire la ce să aleagă – ochelari sau lentile? Veți descoperi în acest articol informații despre lentile și despre ochelari, astfel încât să faceți alegerea potrivită. Consilierii din cadrul magazinelor de optică medicală vă vor ajuta și în privința alegerii pe care o veți face. Pentru cei din Botoșani un sediu EXPERTOPTIC Botosani este pe Calea Națională, Nr 99, vis-à-vis Romarta, la trecerea de pietoni. Al doilea punct de lucru îl veți găsi la Shopping Center Botoșani (în incinta Carrefour).

Ochelarii de vedere – un bun prilej să evidențiezi trăsăturile feței

Fiecare persoană este atentă la aspectul fizic. Outfitul zilnic este ales cu mare atenție. Însă ce facem atunci când vine vorba despre accesorii? Acestea completează foarte bine lookul per total, iar ochelarii de vedere se enumeră printre accesorii.

Aleși cu atenție, aceștia vă vor pune în evidență trăsăturile feței, vă vor avantaja. Puteți găsi un stoc variat de rame ochelari Botosani la EXPERTOPTIC. Poate varietatea de rame vă poate copleși, nu veți ști ce să alegeți, însă îndrumat de cei din echipă cu siguranță veți putea să faceți alegerea potrivită.

Ce ați spune de rame de ochelari de la branduri precum Furla, Guess, Police? Acestea și nu numai, produse de calitate superioară sunt disponibile la EXPERTOPTIC. Diferența nu o veți face doar din punct de vedere al brandului. În funcție de tonul pielii, de trăsăturile pe care doriți să le scoateți în evidență forma ideala de ochelari și culoarea potrivită este alta.

De asemenea, de remarcat că există o preferință în ultima vreme pentru ramele de ochelari colorate. Uitați de clasicul negru și optați pentru ceva mai îndrăzneț precum roșul! O schimbare este binevenită.

O alternativă a ochelarilor? Lentilele!

În funcție de activitățile zilnice și de stilul de viață pe care îl aveți este posibil ca ochelarii să nu fie o variantă potrivită. In cazul acesta puteți să vă îndreptați atenția spre lentilele de contact cu dioptrii. Acestea oferă un câmp vizual mai mare și pot fi cu purtare zilnică sau continuă. Există lentile de contact pentru toate viciile de refracție (miopie, hipermetropie, astigmatism sau prezbiopie).

La EXPERTOPTIC găsiți astfel de variante, puteți alege în funcție de preferințe, preț și nevoi. Veți fi îndrumați la fiecare pas pentru ca experiența de cumpărare să fie completă și avantajoasă pentru voi. Puteți beneficia și de consult gratuit, recomandat este să optați pentru o programare realizată în prealabil.

Atât lentilele, cât și varianta de ochelari de vedere necesită îngrijire aparte. Importante sunt alegerile personale și vederea clară. Faceți o programare online pentru oricare dintre locațiile EXPERTOPTIC și veți găsi cu siguranță ceea ce vă este necesar.

Contact:
Suceava: 0740.952.952
Botoșani 1: 0744.754.754
Botoșani 2: 0755.538.538
Rădăuți: 0747.750.750
Fălticeni: 0751.341.341
Roman: 0755.589.589.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
32.1 ° C
35.6 °
31.6 °
26 %
3.3kmh
4 %
sâm
35 °
Dum
32 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
26 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9464

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu scumpirile astea la carburanți, altfel se merge la supermarket.

EDITORIAL

Pentru a înțelege de ce nu e apă în județ, e nevoie de o foarte succintă recapitulare. Regia de apă, subordonată CJ, e căpușată...

EPIGRAMA ZILEI

Din cauza unui singur ins Cu aberantul lui război, Rusofobia s-a extins Mai abitir ca Sars Cov 2! - Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...