marți, august 9, 2022
AcasăAdvertorialHAITA MTB invită pasionaţii de mişcare în natură la un nou maraton...

HAITA MTB invită pasionaţii de mişcare în natură la un nou maraton pe biciclete

Asociația Echitart, în parteneriat cu Elsaco și Vestra, organizează sâmbătă, 20 august 2022, o nouă ediție a maratonului de biciclete Haita MTB, dedicat sportivilor pasionați de mișcare în aer liber. De această dată, competiția se va desfășura în Ținutul Haitii (Șarul Dornei, județul Suceava), într-o locație de poveste cunoscută drept Haita Land.

Maratonul Haita MTB se adresează pasionaților de cycling, îndrăgostiți de munte, drumeții, stil de viață sănătos sau călătorii în natură. Totodată este deopotrivă o ocazie de competiție sportivă și timp petrecut în tihnă, cu familia, într-o locație de excepție, recunoscută pentru peisajele încântătoare care redau liniștea și aduc oamenii mai aproape de cultura și obiceiurile tradiționale – Haita Land.

TRASEU, ACTIVITĂȚI ȘI PARTICIPARE

Haita MTB este un eveniment susținut de Elsaco și Vestra, în calitate de parteneri oficiali, și organizat cu sprijinul Salvamont Suceava, Romontana și Hit The Egg. Traseele maratonului au o lungime de 25 km, respectiv 55 km, iar startul se va da de la Cuib, Haita Land.

Traseul lung, de 55 km, își continuă cursul spre exploatarea de sulf din Munții Călimani, iar apoi străbate Negoiului Românesc spre Vârful Rețițiș și Poiana Frumușica. Linia de FINISH își așteaptă câștigătorii la Neagra Șarului. În ceea ce privește traseul scurt cu o lungime de 25 de km, are același punct de start și străbate Băuca, drumul de ocolire Runc, linia de finish fiind la Gura Haitii.

Pe lângă trasee, locația evenimentului va găzdui și o zonă de camping pentru „Somn tihnit”, o zonă de relaxare „În liniștea codrului”, „Șezătoarea copiilor” (kids corner) și o zonă cu „De-ale gurii” (zona food & drinks).

Așadar, dacă îți place să te dedici activităților sportive în aer liber sau dacă îți dorești să te relaxezi alături de familie într-un cadru feeric, înscrie-te ca participant și bucură-te alături de noi de cea mai nouă ediție a maratonului de biciclete Haita MTB.

Iar dacă îți place să experimentezi Haita MTB din ”papuci” de voluntar, te poți alătura echipei noastre. Află detalii și înscrie-te accesând acest link: Inscriere voluntar.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. Mai multe detalii despre eveniment, activități, înscriere și participare puteți afla accesând website-ul competiției: www.haitamtb.ro

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
20.5 ° C
20.6 °
20 °
81 %
2.6kmh
100 %
mar
22 °
mie
17 °
joi
23 °
vin
28 °
sâm
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...