spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialPe ce loc se va clasa FC Botoșani în Liga 1 în...

Pe ce loc se va clasa FC Botoșani în Liga 1 în 2022/23?

O nouă ediție a SuperLigii (Liga 1) începe, iar FC Botoșani se pregătește pentru o nouă campanie intensă în 2022-23. După revenirea din stagiul de pregătire din Austria, gruparea condusă de tehnicianul Mihai Teja este gata să înceapă campionatul în forță, dar au șanse botoșănenii la o clasare mai bună decât în sezonul trecut?

FC Botoșani va spera la o clasare mai bună decât locul 7 la finalul acestui sezon, dar lupta pentru primele 4 locuri din SuperLigă se anunță dificilă, pentru că multe echipe – cel puțin cele din top 10 de sezonul trecut, și-au întărit lotul în perioada de mercato.

Cantonament mulțumitor în Austria

În această vară, FC Botoșani au participat la un stagiu de pregătire în Austria, unde băieții conduși de tehnicianul Mihai Teja au întâlnit echipe de renume din Europa. Chiar dacă au pierdut meciurile împotriva lui FC Basel (3-1) și Qarabag (4-0) – campioana Azerbaidjanului, FC Botoșani au înregistrat o victorie (6-1) împotriva celor de la Schwaz SC – liga secundă în Austria, și mai important, o remiză (0-0) împotriva campioanei Cehiei, Viktoria Plzen.

Tehnicianul Mihai Teja s-a declarat mulțumit de efortul băieților: “Au fost două săptămâni bune, am avut meciuri foarte tari, cu adversari puternici, dar până la urmă aceste jocuri te călesc, te fac mai bun și îți dai seama la ce nivel ești și ce ar mai trebui îmbunătățit”, a declarat tehnicianul după cantonamentul din Austria.

Perioadele de pregătire sunt în general o “încălzire” înainte de sezon, deci chiar dacă pot oferi indicii bune unde mai este nevoie de îmbunătățiri, rareori arată exact cum va evolua o echipă în plin sezon.

FC Botoșani din nou pe poziția a 7-a la final de sezon?

Pentru moment, putem doar să estimăm pe baza anumitor factori – forma arătată pe finalul sezonului trecut, transferuri făcute, cotele caselor de pariuri, sau chiar transferurile și forma altor echipe. Poate tocmai lipsa unor informații foarte sigure face predicția mai interesantă.

“Observăm diferențe în predicțiile caselor de pariuri pentru poziția multor echipe la finalul următorului sezon de SuperLiga României, dar primele 8 echipe sunt cam aceleași”, a declarat un reprezentant al Pariurisport.com, site specializat în analizarea ofertelor caselor de pariuri.

“Cred că FC Botoșani și UTA se vor lupta pentru locul 7, le-aș da arădenilor un mic avantaj în acest moment, dar cred că între locurile 5-10 vom avea multe răsturnări de situație”, a continuat acesta.

Predicție clasament SuperLiga sezonul 2022/23 (inclusiv play off-uri):

  1. CFR Cluj
  2. FCSB
  3. CSU Craiova
  4. Rapid București
  5. Sepsi
  6. Farul Constanța
  7. UTA Arad
  8. FC Botoșani
  9. Voluntari
  10. U Craiova 1948
  11. FC Argeș
  12. Petrolul Ploiești
  13. Chindia Târgoviște
  14. CS Mioveni
  15. FC Hermannstadt
  16. U Cluj

Ne putem aștepta așadar la o clasare asemănătoare cu sezonul trecut pentru FC Botoșani, undeva în mijlocul clasamentului final al Ligii 1. Cu toate acestea, probabil vom avea multe rezultate imprevizibile pentru că FC Botoșani face parte dintr-un grup de echipe destul de echilibrat care se luptă pentru aceleași poziții.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.6 °
8.2 °
97 %
4.8kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...