spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialCele mai bune sfaturi pentru a profita la maximum de frigiderul dvs...

Cele mai bune sfaturi pentru a profita la maximum de frigiderul dvs Beko

Dacă ați cumpărat sau vă gândiți să cumpărați un frigider Beko, țineți cont de aceste sfaturi pentru a profita la maximum de acest aparat frigorific.

Uneori, cumpărăm lucruri pe care nu prea știm cum să le folosim și, pentru ca acest lucru să nu ți se întâmple și ție, îți vom oferi cele mai bune sfaturi pentru a profita la maximum de frigiderul tău Beko. De câte ori ne uităm cu lupa la caracteristicile unui aparat și apoi nu profităm la maximum de el? Așadar, fie că tocmai ați cumpărat unul, fie că vă gândiți să vă achiziționați unul, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să economisiți energie și alimente – risipa devine o preocupare din ce în ce mai mare – cu un frigider Beko. Unele dintre ele vă vor ajuta indiferent de marcă, așa că puteți arunca oricum o privire.

Folosiți sertarul de fructe și legume

Una dintre cele mai izbitoare inovații ale frigiderelor Beko este că se bazează pe natură pentru a îmbunătăți conservarea alimentelor. În special prin tehnologia HarvestFresh a sertarului său pentru fructe și legume. Acest lucru, prin intermediul a trei lumini colorate care simulează luminile din natură, înseamnă că alimentele se conservă mai mult timp, deoarece cu fiecare zi care trece își pierd vitaminele și nutrienții.

Prin urmare, dacă folosiți acest compartiment de frigider Beko în mod corespunzător, veți câștiga de două ori: pe de o parte, veți economisi pe alimente, deoarece descompunerea lor este prelungită și nu va trebui să le aruncați atât de repede; pe de altă parte, veți câștiga în materie de sănătate, deoarece proprietățile lor vor dura mai mult timp. Această tehnologie le păstrează proaspete timp de 30 de zile.

Organizați-vă alimentele congelate

Nu sunteți singura persoană din lume care cumpără în plus pentru a avea congelatorul plin, pentru orice eventualitate, sau care locuiește singură și cumpără porții de alimente pentru o întreagă familie, fie pentru că sunt mai ieftine, fie pentru că nu există altă opțiune. De aceea, congelatorul te scutește de mai mult de o problemă. Organizarea cumpărăturilor atunci când ajungeți acasă sau împărțirea acestora între frigider și congelator vă va face multă economie. Dar dacă ai calculat greșit, dacă ai mai mult în congelator decât în frigider și nu mai încape, sau dacă pleci pentru câteva zile și nu ai luat în calcul?

Unele frigidere Beko dispun de așa-numita MultiZone, care transformă o parte a aparatului din frigider în congelator „prin simpla apăsare a unui buton”: ideal pentru persoanele distrate și pentru călători. În ce constă? Este un compartiment flexibil care vă permite să extindeți spațiul congelatorului, dar și al frigiderului, dacă aveți nevoie de el în sens invers. Temperatura poate fi reglată între -24°C și 10°C prin simpla apăsare a unui buton, iar apoi vă puteți rearanja frigiderul în funcție de nevoile dumneavoastră.

Planificare și curățenie

Este clar că întocmirea unei liste de cumpărături este utilă și că ajută la planificare, indiferent de frigiderul pe care îl ai; același lucru este valabil și pentru ordine: pune-ți mâncarea în ordine, astfel încât, atunci când deschizi ușa, să poți vedea rapid ce ai. Nu lăsați alimentele perisabile în spate, din motive evidente; evitați să depozitați acolo alimente care nu trebuie ținute la rece, pentru a economisi spațiu, cum ar fi conservele; și nu îl umpleți la maximum, veți irosi mai multă energie și, cu siguranță, veți arunca mai multă mâncare.

Toate frigiderele, inclusiv cele de la Beko, au spații specifice pentru ca alimentele să reziste mai mult timp. Așa cum am explicat deja cu sertarul pentru legume, folosiți-l! Ouăle în spațiile speciale de ouă, carnea și produsele lactate în partea de sus a frigiderului, puneți ceea ce urmează să expire cât mai în față și la vedere; este adevărat că frigiderele de astăzi fac aproape totul pentru dumneavoastră, dar aveți un pic de organizare pentru aceste mici lucruri.

Pentru a afla cât de multă energie economisește un frigider, trebuie să vă uitați la „clasa energetică” – A este „cea mai bună” din acest punct de vedere. În afară de faptul că puteți alege un frigider în funcție de acest aspect, există și multe alte lucruri pe care le puteți face, indiferent de marcă.

Mărimea frigiderului este importantă: cu cât este mai mare, cu atât consumă mai mult, așa că ia unul care să se potrivească nevoilor tale. Vei simți diferența în buzunar!

Odată cumpărat frigiderul…

Ascult-o pe mama ta… Și închide ușa! Cu cât îl ții mai mult timp deschis, cu atât mai rău se răcește, iar alimentelor nu le plac schimbările constante de temperatură.

Păstrați-l la o temperatură bună: nu trebuie să fie foarte rece sau aproape deloc (pentru a economisi bani), optimul este în jur de 5º și -20º pentru congelator. Puteți modifica în funcție de temperatura exterioară.

Așezați-l în bucătărie, departe de alte aparate care îl „încălzesc”, deci nu lângă aragazul tau Beko!

Toate acestea vă vor permite să economisiți la facturi, da, dar sunt, de asemenea, benefice pentru mediu. În acest sens, unele frigidere Beko sunt concepute cu bioplastice și materiale organice (căutați modelele BioCycle), materiale care sunt mai „sustenabile și organice”. Și, deși acest lucru nu depinde de utilizarea pe care o faci aparatului, este întotdeauna pozitiv și ar trebui să fie luat în considerare în aceste vremuri. Un alt aspect promovat de filozofia brandului este achiziționarea de produse sustenabile sau locale: economiile pot fi și pentru planetă!

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...