marți, aprilie 16, 2024
AcasăAdvertorialAcest brand continuă să fabrice unele dintre cele mai bune laptopuri de...

Acest brand continuă să fabrice unele dintre cele mai bune laptopuri de pe piață

ASUS este o companie taiwaneză fondată în 1989. În scurta sa viață, a devenit o referință în mai multe domenii, cum ar fi robotica și electronica, dar unde a câștigat cea mai mare popularitate este în domeniul hardware. Fiind o companie asiatică, este una dintre mărcile de computere care oferă cel mai bun raport calitate/preț, iar laptopurile ASUS ar trebui să fie întotdeauna o opțiune de luat în considerare. În acest articol vă spunem tot ce trebuie să știți despre ele.

ASUS VivoBook 14

ASUS VivoBook 14 este un computer discret la un preț discret. Are specificații suficiente atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional, deoarece este disponibil chiar și cu un procesor Intel Core i7. Procesorul de bază al lui ASUS VivoBook este un Intel Core i5, cei 8GB de memorie RAM DDR4 și hard disk-ul SSD de 512GB vor rula fără probleme sistemul de operare și aplicațiile.

Are un ecran de 14 inci pe care vom putea să lucrăm sau să vizualizăm conținut multimedia mai bine decât pe ecrane mai mici, dar ASUS VivoBook are o rezoluție de 1366×768 care nu este destinată, de exemplu, editării de imagini. Sistemul de operare instalat în mod implicit este Windows 10 Home în modul S pe 64 de biți care, în opinia mea, reprezintă o mare îmbunătățire față de versiunea anterioară.

ASUS ZenBook 14

ASUS ZenBook 14 este un laptop cu care vom putea îndeplini cu solvabilitate aproape orice sarcină. Intel Core i5 sau i7, susținut de cei 8GB de memorie RAM și de un hard disk SSD de 512GB, ne va permite să rulăm pe ASUS ZenBook cu solvabilitate sistemul de operare și aplicațiile moderat solicitante. Dacă preferați Ryzen, acesta este de asemenea disponibil.

Ecranul inclus în ASUS ZenBook este de 14 inci, ceea ce, împreună cu greutatea sa de 1,4 kg, îl face un adevărat „laptop”, în sensul că este ușor de luat oriunde. Rezoluția sa este de 1920×1080 Full HD, un lucru pe care, credeți-mă, după ce îl încercați, nu veți dori nimic mai puțin. Acest ASUS ZenBook vine cu Windows 10 Home 64bit instalat în mod implicit.

ASUS Gaming TUF

Dacă sunteți în căutarea unui PC de gaming la un preț bun, aruncați o privire la ASUS Gaming TUF FX15. La un preț redus în comparație cu alte PC-uri de gaming, oferă un procesor bun, 16GB de RAM și 512GB de SSD în care poți încadra o mulțime de jocuri grele. Dacă cei 16 GB de RAM ai lui ASUS Gaming nu sunt suficienți pentru jocurile dvs., pot fi suplimentați la 32 GB.

Ecranul inclus cu acest dispozitiv este Full HD (1920×1080), astfel încât conținutul va fi afișat perfect pe ecranul său de 15,6 inci. Un detaliu important: vine fără sistem de operare, lucru pe care îl fac pentru a evita să adauge un pic mai mult la preț prin plata taxei de licență către Microsoft.

ASUS Gaming ROG

Iar dacă ești un gamer adevărat, un laptop care ți se poate potrivi ca o mănușă este ASUS Gaming ROG. Pentru început, vine cu un ecran IPS Full HD 1920×1080, cu o rată de reîmprospătare de 300 Hz și o luminozitate de 300 de nits, totul la 15,6 inci. În ceea ce privește performanța sau puterea, avem un procesor Ryzen 9 care cu greu se va lăsa mai prejos, mai ales dacă luăm în calcul faptul că include 16GB de memorie RAM DDR4 (extensibilă la 32GB). Hard disk-ul este de 1TB, dar un SSD care îmbunătățește mult viteza de citire/scriere.

Acest ASUS Gaming ROG este livrat fără sistem de operare, ceea ce evită adăugarea la preț prin plata taxei de licență către Microsoft. De asemenea, trebuie să compenseze prețul plăcii grafice, o NVIDIA GeForce RTX 3060 8GB DDR6 care costă peste 500 de euro atunci când este achiziționată separat.

Sunt laptopurile ASUS bune?

În general, acestea sunt. ASUS este una dintre mărcile de notebook-uri care produce computere pentru toate gusturile și nevoile. Acestea au un raport calitate/preț bun și sunt, de obicei, bine finisate, lucru care se observă în special la tastaturi. În mod logic, în catalogul său amplu vom găsi calculatoare mai discrete, cu specificații mai mici, care s-ar putea să nu satisfacă nevoile unui utilizator pretențios, dar vom găsi și alte calculatoare mai premium, care ne vor permite să facem totul cu un finisaj mai rafinat.

Personal, ASUS este o marcă care îmi place, iar acest lucru are foarte mult de-a face cu faptul că putem găsi tot felul de computere, de orice dimensiune și toate cu o finisare bună, adică nu includ de obicei defecte de design.

ASUS este o marcă lider în domeniul plăcilor de bază. Este cunoscut pentru calitatea și inovația tehnologică. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna o garanție a succesului în alte sectoare, cum ar fi cel al notebook-urilor. Dar cazul companiei taiwaneze este diferit, deoarece a reușit să își creeze o nișă cu produse excelente care se remarcă prin preț și calitate.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
33 %
5.7kmh
66 %
mar
26 °
mie
10 °
joi
5 °
vin
11 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Și se plâng oamenii că nu sunt parcări în oraș. Iată că sunt, dar nu știu ei să le identifice.

EDITORIAL

De ceva timp suntem efectiv striviți de campania electorală, iar cei care visează la un nou mandat nu au pierdut ocazia de a ieși...

EPIGRAMA ZILEI

Cazul e nemaipomenit Și m-a lăsat fără cuvinte : Primul din clasă la tocit Spun toți că-i ... brici la minte!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...