duminică, septembrie 24, 2023
AcasăAdvertorialElis’pocus preparatus! Din praf de stele și rază de soare, Elis Pavaje...

Elis’pocus preparatus! Din praf de stele și rază de soare, Elis Pavaje lansează o promoție fermecătoare! Între 20 aprilie – 31 mai 2023 clienții beneficiază de 35% discount la achiziția pavelelor din beton vibropresat de la Elis Pavaje: Umbra D10, Trenova D2 și Trenova Romb Grande.

Pavelele Umbra D10 sau Trenova asigură o nouă dimensiune în amenajarea grădinii. Prin montajul alternativ de pavele în nuanțe diferite se obține un efect care să fascineze privitorul și să ofere un echilibru vizual decorului exterior. Montajul monocromatic al pavelelor va pune în valoare elementele complementare amenajării, precum focarul, băncile sau jardinierele.

Primăvara aceasta pășește împreună cu cei dragi în propriul vostru spațiu de poveste! Trăiește momente magice, într-un spațiu magic, creat cu Elis Pavaje!

Creează o senzație de ordine, armonie și echilibru cu pavelele Umbra D10! Datorită finisajului superior vizibil accentuat și a gamei cromatice, aceste pavele pot fi montate într-o dispunere monocromă sau ca o combinație a celor patru nuanțe diferite de pavaj. Forma alungită și suprafața cu aspect de criblură a acestor pavele completează stilul elegant, fiind în același timp deosebit de rezistente la alunecare, pentru ca tu să poți păși în siguranță.

Beneficii:

  • Suprafața structurată a pavelelor asigură rezistență superioară și un aspect deosebit.
  • Poți alege din 4 variante de nuanțe.
  • Asigură rezistență la alunecare, fiind ideale inclusiv în jurul piscinelor.

Schimbă aspectul monoton al curții tale! Alege modelele Trenova D2 sau Trenova Romb Grande, cu o combinație modernă din trei nuanțe de antracit, gri deschis și gri închis, pentru a conferi spațiului amenajat un efect vizual tridimensional, foarte bine structurat și un plus de originalitate și dinamism. Dacă îți dorești un design cu forme geometrice și culori metalice sau ești în căutarea unor decoruri atipice, îți recomandăm să alegi acestă soluție când celelalte elemente arhitecturale din curte sunt simple vizual, monocrome (ex: fațada casei, gardul).

Beneficii:

  • Se livrează ca mix de 3 nuanțe pentru a obține un pavaj cu efect 3D.
  • Efectul vizual 3D se poate obține prin mai multe moduri de dispunere, posibilitățile fiind limitate doar de imaginația proiectantului.

DE CE SĂ ALEGI PAVELE DIN BETON VIBROPRESAT ELIS PAVAJE?

Montajul pe strat de nisip permite refolosirea pavelelor în caz de reparații subterane. Asigură o stabilitate foarte bună suprafețelor pavate datorită îmbinării pe mai multe muchii. Au o rezistență mecanică foarte bună datorită materialului dens, omogen, obținut prin vibropresare. Sunt rezistente la multiple cicluri de îngheț-dezgheț. Permit aerisirea solului și asigură un drenaj eficient printre rosturi. Oferă posibilități nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele). Pavelele beneficiază de o garanție de 5 ani.

ETAPELE AMENAJĂRII CU PAVELE!

Planifică proiectul. Gândește-te la destinația lucrării: terasă, parcare, curte sau alee pietonală. Alege stilul amenajării astfel încât să se potrivească cu casa și restul ambientului. Caută inspirație: facebook, website, catalog. În final, stabilește un buget estimativ!

Selectează montatorul. Contactează cel puțin 2 montatori și cere să vizualizezi lucrări realizate de aceștia. De preferință, pornește de la recomandările prietenilor, familiei, vecinilor. În final, semnează contractul și asigură-te că firma aleasă are disponibilitate când ai nevoie.

Realizează proiectul. Asigură-te de calitatea, cantitatea, de manipularea și depozitarea produselor în bune condiții. Ține legătura cu montatorul, pentru a fi informat despre statusul lucrării.

După montaj. La finalul lucrării parcurge toată suprafața pentru a te asigura că este totul în regulă. Solicită certificatul de garanție al pavelelor, care este de 5 ani și garanția lucrării, pentru minim 1 an, pentru ca aceasta să treacă peste un ciclu de îngheț-dezgheț. Discută cu montatorul un plan ulterior de curățare și întreținere a lucrării.

 

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și o afacere de familie fondată în 1991 în Petrești, jud. Alba, de Elisiu Goța. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente pentru gradină și oferă servicii profesionale precum consultanță, proiectare și execuție pentru proiecte de infrastructură, proiecte industriale sau comerciale. Compania, liderul pietei din Romania, are peste 200 de parteneri în întreaga țară . Elis Pavaje deține 5 unități de producție la Petrești și Vîntu de Jos (județul Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Arad (Arad).

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.5 ° C
23.9 °
21.1 °
69 %
2.2kmh
100 %
Dum
23 °
lun
29 °
mar
29 °
mie
28 °
joi
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când îți place prea tare ce scrie pe bord, nu mai are importanță unde parchezi.

EDITORIAL

M-am înfiorat ascultându-l pe Ciolacu, fantele de Buzău devenit prim – ministru, cum declamă pe sticlă: impozităm luxul și viciul și averea, scădem numărul...

EPIGRAMA ZILEI

Cred că are râie, vara Unei cunoștințe dragi C-o mănâncă subsuoara Din ... nădragi!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...