miercuri, mai 22, 2024
AcasăAdvertorial3 semne că ai nevoie de un telefon nou

3 semne că ai nevoie de un telefon nou

Telefonul tău iPhone 13 sau orice alt model de telefon ai avea dă semne când nu mai funcționează la fel de bine ca înainte, dar nu știi exact care sunt acele indicii ale faptului că este timpul să îți schimbi? Îți răspundem la această întrebare aducându-ți la cunoștință cele mai frecvente trei semne care ar putea să îți dea de gândit că este cazul să faci o nouă achiziție.

Telefoanele, fie că sunt iPhone 13, iPhone 15 sau iPhone Pro Max sau de la oricare alt brand, au devenit indispensabile în viața noastră, oricare ar fi scopul pentru care le folosim. Fie că le folosim pentru funcția lor de bază, aceea de a efectua apeluri telefonice sau de a trimite mesaje, fie că le folosim pentru funcțiile video, audio sau pentru a rezolva sarcini de birou, sunt gadget-urile la care apelăm zi de zi. De aceea este important să știm care sunt semnele pe care trebuie să le urmărim și care ne dau de veste că telefonul nostru iPhone 13 sau de la oricare alt brand este cazul să fie înlocuit.

  1. Rulează greu

Unul dintre cele mai frecvente indicii că ai putea să iei în considerare o nouă achiziție este atunci când telefonul tău rulează foarte greu aplicațiile. De acest lucru este responsabil sistemul de operare și atunci când acesta se deteriorează urmarea acestui lucru este faptul că telefonul se mișcă foarte încet, se închide și pornește la întâmplare. Modalități de manifestare pot fi deschiderea sau închiderea aplicațiilor fără ca tu să faci acest lucru și chiar blocarea ecranului. În cazul în care observi aceste manifestări la telefonul tău iPhone 13 sau de la oricare alt brand, este cazul să iei în considerare o nouă achiziție deoarece nu există modalități prin care să îl poți repara.

  1. Se descarcă repede

Un alt semn evident care îți poate da de gândit că ceva nu este în regulă cu telefonul tău și că trebuie să te pregătești să cauți un alt gadget este și faptul că acesta se descarcă foarte repede. Spre exemplu, dacă în urmă cu ceva timp bateria telefonului tău se descărca în aproximativ o zi, iar acum rămâi fără baterie în doar câteva ore, în condițiile în care îl folosești la fel ca în trecut, este clar că bateria telefonului tău a îmbătrânit și că în curând va trebui să iei în considerare să îl schimbi. Până atunci poți să faci câteva acțiuni care să te ajute să preîntâmpini descărcarea rapidă a telefonului tău, cum ar fi să îl folosești mai puțin, să mai ștergi din aplicații, și mai ales pe acelea care consumă cea mai multă baterie, și să folosești o baterie externă. Cu toate acestea, viața telefonului tău nu va fi prelungită, ci doar vei reuși să îl folosești cu mai multă ușurință până când vei cumpăra un nou telefon mobil.

  1. S-a degradat display-ul

Un alt aspect la care te sfătuim să fii atent este degradarea display-ului. Aici, un  cuvânt important de spus este acela că display-ul nu se strică singur, așa că te sfătuim să ai mare grijă atunci când folosești telefonul tău iPhone 13, 15 Pro Max sau oricare alt telefon mobil. Unele display-uri pot fi înlocuite, însă acest lucru se întâmplă din ce în ce mai rar deoarece majoritatea telefoanelor nu mai sunt construite în așa fel încât display-ul să se poată schimba cu ușurință. Atunci când se sparge ecranul, praful și umezeala intră cu ușurință în profunzimea telefonului tău și în timp anunite componente se vor degrada iremediabil, așa că dacă ecranul s-a spart și nu mai poate să fie înlocuit, este clar că a venit momentul să te gândești la achiziționarea unui nou telefon mobil.

Iată, deci, care sunt principalele semne care îți dau de gândit că telefonul tău trebuie schimbat. Îți recomandăm să ai cât mai mare grijă de el și să îl întreții corespunzător pentru a preveni degradarea precoce a acestuia.

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
25.6 ° C
25.6 °
24.9 °
35 %
8.8kmh
36 %
mie
25 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
23 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ori cei care primesc de pomană o duc mai bine de aruncă totul la gunoi, ori cei care dau de pomană o duc mai...

EDITORIAL

Ori de câte ori vreun politician mai dezghețat sau mai vorbăreț este întrebat de ce el și ai lui nu repară nimic din noianul...

EPIGRAMA ZILEI

Când făcut-a rezervare A greșit, se pare, tasta Și s-a-nțeles din scrisoare C-o să vină cu … nefasta! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...