duminică, februarie 25, 2024
AcasăEconomicMoldovenii au nevoie de credite online: care sunt avantajele și dezavantajele lor

Moldovenii au nevoie de credite online: care sunt avantajele și dezavantajele lor

Nimic nu stă nemișcat în timpul nostru de inovație constantă în toate sferele vieții și activităților. Îmbunătățirile în direcția utilizării simplificate și a economisirii timpului au atins, de asemenea, sfera creditării. De la începutul dezvoltării active, această piață a cunoscut multe schimbări. În acest timp, pachetul de documente solicitate a scăzut, termenul total al împrumutului și suma care poate fi împrumutată au crescut, ratele dobânzilor au scăzut și nivelul serviciului s-a îmbunătățit. Și putem spune cu siguranță că acesta este doar începutul.

Nu este un secret că a crescut și nivelul de concurență între instituțiile bancare și cele nebancare. În același timp, nivelul de încredere IFM-urile a crescut, au trecut zilele în care au lucrat așa cum și-au dorit, acum toate instituțiile de credit se află sub controlul Băncii Naționale. Clienții, desigur, beneficiază de astfel de jocuri competitive, deoarece fiecare poate alege cele mai favorabile condiții pentru el însuși.

În ceea ce privește inovațiile recente, piața de microfinanțare a început să promoveze în mod activ creditele online. Vom vorbi despre ele astăzi.

Credit online este un împrumut care este disponibil oricărei persoane care a împlinit vârsta de 18 ani și este emis pentru a rezolva probleme urgente. Caracteristica specifică a acestui credit este că întreaga procedură de obținere a împrumutului este online. Cererea se face pe site-ul oficial al companiei https://credit7.md/credit-chisinau/, iar banii pot fi primiți imediat pe un card bancar. În plus, contractul este semnat și online.

Există multe companii care acordă credite online în Moldova. Însă doar câtorva dintre ele puteți încredința datele personale. Această listă include compania de microfinanțare Credit7. De mai bine de 5 ani, organizația acordă împrumuturi locuitorilor din Moldova pentru orice scop. În plus, pentru clienții noi este disponibil credit cu 0% dobândă, ceea ce înseamnă că veți rambursa suma împrumutată, fără plăți suplimentare. În Credit7 https://credit7.md/credit-md/, puteți lua până la 7000 de lei, pentru o perioadă de 25 de zile. Acest timp ar trebui să fie suficient pentru a vă rezolva problemele financiare urgente și pentru a achita datoria la timp.

Avantajele creditelor online

  1. Mobilitate. Pentru a obține banii, aveți nevoie doar de cardul bancar al unui client emis pe numele Dumneavoastră. Și, de asemenea, nu trebuie să mergeți la birou pentru a le prezenta documentele sau pentru a semna un contract. În același timp, în timp ce sunteți acasă, puteți analiza toate ofertele companiilor similare, puteți evalua condițiile și puteți studia documentele, cum ar fi licențele și activitățile de autorizare în acest domeniu. Astfel, nu veți cădea în mâinile companiilor fără scrupule.
  2. Viteza și simplitatea. Nu va dura mai mult de 10 minute pentru a accesa site-ul companiei, a selecta suma necesară, a introduce date personale și a răspunde la apelul managerului care va verifica informațiile introduse. La aceasta se va adăuga transferul de bani pe card, care nu durează mai mult de o oră, în funcție de Banca utilizată.
  3. Condiții transparente. Pe site-urile companiilor de încredere există un calculator de împrumut în care puteți introduce suma necesară și termenul de împrumut. După aceea, veți avea acces la toate informațiile despre credit – comision, suma totală spre plată și informații precontractuale. Aceste date sunt disponibile 24/7, astfel este exclusă posibilitatea de a fi înșelat.

Dezavantajele creditelor online

  1. Necesitatea de a introduce date cu caracter personal. Companiile lipsite de scrupule pot utiliza datele Dumneavoastră personale în scopuri proprii sau le pot vinde. Companiile de încredere nu au probleme în acest sens, deoarece asigură securitatea utilizatorului.
  2. Ratele ridicate ale dobânzii la plățile întârziate. Trebuie să alegeți corect termenul de împrumut pentru a vă asigura că veți putea rambursa creditul la timp. În caz contrar, va trebui să plătiți penalități de întârziere, care pot fi destul de mari pentru acest tip de împrumut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Botoșani, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
11.5 °
8.8 °
93 %
0.9kmh
100 %
lun
15 °
mar
12 °
mie
12 °
joi
12 °
vin
6 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Bine că mai avem şi patrioţi pe două roţi. Care mai sunt şi ecologişti pe deasupra.

EDITORIAL

Așa cum era de așteptat, anul 2024 e din ce în ce mai interesant, mai ales pentru trăitorii din spațiul mioritic. E interesant și...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală… Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...