Cornel Dinu îi desfiinţează pe apărătorii câinilor!

Gafele monumentale pe care jucătorii din defensive formației Dinamo București le-au făcut în primele trrei etape ale acestui debut de sezon competițional, în care alb-roșii au primit șapte goluri, nu au fost trecute cu vederea de legenda „câinilor”, Cornel Dinu.

Acesta nu a iertat niciun fotbalist de-a lui Florin Bratu, măturând efectiv pe joc cu apărătorii de „cascadorii râsului” ai lui Dinamo.

„Dinamo putea să fie egalată și de Voluntari, în prima etapă, în ultimul minut. Cu FCSB, Dinamo a egalat în minutul 90 printr-o lovitură de cap norocoasă. La ce marcaj face Bălașa, era normal să se întâmple așa ceva. La Mediaș, Dinamo a condus doar câteva minute, apoi a revenit în întunecime. La Dinamo nu știu dacă pot să afirm că sunt doi apărători buni în echipă. Corbu e la încercare, Popescu e un fel de speranță fără nicio scăpare, Katsikas e bun lângă Zorba Grecul, să danseze Sirtaki.  Popovici își lovește coechiperul și de aici iese autogol.  Nu poți să primești atâtea goluri.  E vorba de un echilibru dinamic. Corbu e apărător? Popovici, săracul, e apărător? Ce aport defensiv au Nistor, Hanca sau Mahlangu? Cum să nu primești 7 goluri în 3 meciuri?  Am luat gol cu FCSB din pancreasul lui Penedo (n.r- golul doi al FCSB-ului, reușit de Florinel Coman din corner). Multă ignoranță, puțină pricepere!”, a tunat Cornel Dinu, într-o intervenție la Digi Sport.

După primele trei etape, Dinaamo se află cu 4 puncte pe locul 7 în clasament, „câinii” având un golaveraj de 7-7.

Următorul meci al „alb-roșilor” în campionat va avea loc luni, 13 august de la ora 21:00 pe teren propriu cu Viitorul Constanța!

Deja ai votat!