Andrei Piţian: „Sunt 100% pregătit să debutez pentru FC Botoşani!” (video)

0

Transferat de FC Botoşani în această vară, Andrei Piţian, are şansa debutului la trupa pregătită de Costel Enache luni de la ora 18:00 pe „Municipal” contra formaţiei Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Recuperat după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest debut de sezon, Piţian este 100% recuperat din punct de vedere medical şi ar putea fi o soluţie pentru jocul cu Sepsi având în vedere că prezenţa lui George Miron este incertă, acesta nefiind la 100% recuperat din punct de vedere medical pentru meciul de luni.

Piţian susţine că în cazul în care se va apela la serviciile sale în duelul cu Sepsi, va răspunde pozitiv.

Am crezut că e o contractură, însă ulterior s-a dovedi a fi o ruptură musculară. Mulțumesc pe această cale conducerii care m-a susținut să merg și să fac recuperarea la București. Cred că am făcut o recuperare bună iar acum nu mai am niciun fel de probleme și am intrat în programul normal de pregătire al echipei. Acum mă bucur că am reușit să trec peste accidentare. Sunt apt și trag tare la antrenamente și sper ca cât de curând să-mi ajut echipa 100%. Eu mă pregătesc în fiecare zi și sper să ajung la un nivel fizic cât mai bun și atunci când va fi nevoie de mine să intru și să ajut echipa”, a declarat Andrei Piţian.

 

+0 -0
se încarcă...