marți, iulie 16, 2024
AcasăFără categorieMedicul Mariana Andrioaie a fost condusă pe ultimul drum

Medicul Mariana Andrioaie a fost condusă pe ultimul drum

Medicul Mariana Andrioaie a fost înmormântată, ieri, doar în prezenţa câtorva membri ai familiei, în condiţiile impuse de noile restricţii ale ordonanţelor militare.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Acesta a fost un medic iubit, apreciat şi stimat de tot personalul de la Spitalul Judeţean (SJU), unde şi-a petrecut decenii întregi de activitate, care nu a putut, însă, să îi fie alături pe ultimul drum. Din acest motiv, angajaţii de pe mai multe secţii ale spitalului au cumpărat coroane de flori, care au fost depuse în biserica din curtea SJU, unde preotul a oficiat şi o slujbă de pomenire, chiar la ora la care medicul era înmormântat în cimitir.

La slujbă au luat parte membrii conducerii unităţii sanitare, managerul Radu Malancea, directorul medical Radu Laurian, şeful UPU-SMURD Elena Guraliuc, şeful CPU Pediatrie Cătălin Mihailiuc, dar şi medicul Monica Delia Adăscăliţei, propusă pentru a prelua şefia DSP Botoşani. „Este un moment dureros, este vorba de pierderea unui coleg şi cu atât mai dureros a fost că nu am putut fi cu toţii alături de ea, aşa cum şi-au dorit foarte mulţi angajaţi din spital în aceste momente”, a spus medicul Radu Malancea, managerul SJU Botoşani.

Tot din cauza restricţiilor, alţi angajaţi ai spitalului au stat în curtea bisericii, la distanţă unul de altul, pentru a asculta slujba şi predica preotului. Ulterior, coroanele au fost duse la cimitir de o maşină specializată.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer senin
30.5 ° C
30.6 °
29.4 °
41 %
1.6kmh
3 %
mar
29 °
mie
40 °
joi
34 °
vin
33 °
sâm
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din cauza crizei de de aparate de aer condiționat, se descurcă fiecare cum poate.

EDITORIAL

S-a terminat cu Evaluarea Națională, s-a terminat și cu Bacalaureatul. Examene și examene, cu rezultate previzibile, care se repetă de la an la an....

EPIGRAMA ZILEI

Dintre clienți, mare parte Gândește la modul concret: Magazinul ca la carte E musai cu ... caiet!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...