Medicul Mariana Andrioaie a fost condusă pe ultimul drum

Medicul Mariana Andrioaie a fost înmormântată, ieri, doar în prezenţa câtorva membri ai familiei, în condiţiile impuse de noile restricţii ale ordonanţelor militare.

Acesta a fost un medic iubit, apreciat şi stimat de tot personalul de la Spitalul Judeţean (SJU), unde şi-a petrecut decenii întregi de activitate, care nu a putut, însă, să îi fie alături pe ultimul drum. Din acest motiv, angajaţii de pe mai multe secţii ale spitalului au cumpărat coroane de flori, care au fost depuse în biserica din curtea SJU, unde preotul a oficiat şi o slujbă de pomenire, chiar la ora la care medicul era înmormântat în cimitir.

La slujbă au luat parte membrii conducerii unităţii sanitare, managerul Radu Malancea, directorul medical Radu Laurian, şeful UPU-SMURD Elena Guraliuc, şeful CPU Pediatrie Cătălin Mihailiuc, dar şi medicul Monica Delia Adăscăliţei, propusă pentru a prelua şefia DSP Botoşani. „Este un moment dureros, este vorba de pierderea unui coleg şi cu atât mai dureros a fost că nu am putut fi cu toţii alături de ea, aşa cum şi-au dorit foarte mulţi angajaţi din spital în aceste momente”, a spus medicul Radu Malancea, managerul SJU Botoşani.

Tot din cauza restricţiilor, alţi angajaţi ai spitalului au stat în curtea bisericii, la distanţă unul de altul, pentru a asculta slujba şi predica preotului. Ulterior, coroanele au fost duse la cimitir de o maşină specializată.

Deja ai votat!