spot_img
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăFără categorieCampionatul Național de Minifotbal al Serviciilor Publice de Ambulanță din România și-a...

Campionatul Național de Minifotbal al Serviciilor Publice de Ambulanță din România și-a desemnat câștigătoarea la Botoșani (VIDEO + FOTO)

Echipa Timiș este câștigătoarea celei de-a opta ediție a Campionatul Național de Minifotbal al Serviciilor Publice de Ambulanță din România.

După o finală viu-disputată, spectaculoasă și echilibrată, dovadă că după timpul regulamentar scorul a fost 1-1, bănățenii au fost mult mai inspirați la loviturile de departajare, tranșând finala în favoarea lor.

Finala pentru locurile 3-4 a fost adjudecată de echipa București & Ilfov, care a dispus cu 5-1 de Galați.

Premiul fair-play al competiției a revenit celor de la Botoșani, care, la prima participare la CN au tertminat competiția pe locul 9.

Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat Marian Scurtu de la Timiș, în timp ce, cu 14 goluri marcate, Florin Cîmpeanu de la Cluj, a fost desemnat golgeterul comeptiției.

De menționat ar fi că fesitivtatea de premiere a fost oficiată de organizatori dar și de reprezentanții FC Botoșani, în furnte cu președintele Adrian Ignat, antrenorul cu portarii, Alin Bordeanu, și numărul 1 dintre buturile „roș-alb-albaștrilor”, Răzvan Ducan.

Vă reamintim că întrecrerea, găzduită de „Complexul Junior Arena” din municipiu, a fost organizată de Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani împreună cu Sindicatul Național al Serviciilor Județene de Ambulanță din România, competiție la care „Monitorul de Botoșani” a fost partener media.

La startul acestui eveniment s-au aliniat cele mai bune 16 echipe din țară, acestea reprezentând Botoșani, București, Giurgiu, Sibiu, Cluj, Timiș, Bistrița Năsăud, Galați, Vaslui, Iași, Vrancea, Alba Iulia, Dâmbovița, Arad, Harghita și Maramureș.

Lotul SJA Botoșani

Lotul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost alcătuit din managerul SJA, Eduard Gurău, asistenții Irinel Cobuz, Tiberiu Roman, Alin Toma (cpt.), Virgil Noroc și ambulanțierii Ovidiu Caia, Cristinel Bucșă, Daniel Amarandei, Ionuț Ungueanu, Marius Sănduleanu, Ciprian Sănduleanu, Claudiu Panțîru și George Stoleru. De pregătirea celor de la SJA Botoșani s-au pregătit pentru această competiție tandemul format din foștii jucători ai FC Botoșani, Augustin Ivașcă și Adrian Apetria.

Clasament final
1 Timiș
2 Cluj
3 București & Ilfov
4 Galați
5 Alba
6 Dâmbovița
7 Maramureș
8 Iași
9 Botoșani
10 Arad
11 Vrancea
12 Hargita
13 Giurgiu
14 Bistrița
15 Vaslui
16 Sibiu

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
-0.4 ° C
1.6 °
-1.1 °
90 %
1.5kmh
16 %
mie
2 °
joi
1 °
vin
1 °
sâm
-0 °
Dum
-2 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă lucrezi unde trebuie, diferența între accesul liber și parcarea liberă nu mai contează.

EDITORIAL

Nu doar aparent, suntem un popor paradoxal. Un popor pentru care dubla măsură e ceva atât de obișnuit, încât nu doar că nu mai...

EPIGRAMA ZILEI

Pentru că intră fără veste Prin geamuri, uşi sau prin perete, Eu tare cred că moşul este Şiretul ... de la ghete !   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...