Români răniți într-un accident produs în Ungaria

2

Opt români au fost răniţi într-un accident rutier produs, aseară, în Ungaria. Au fost implicate un microbuz şi un autoturism înmatriculate în ţara noastră.

Doi dintre români au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital, iar ceilalţi şase au primit îngrijiri la faţa locului – a precizat Ministerul de Externe pentru Agerpres.

Potrivit presei locale, în accidentul care a avut loc aproape de graniţa cu România a fost implicată şi o a treia maşină, cu numere de Slovacia. Două persoane aflate în aceasta au fost de asemenea rănite.

Poliţia a stabilit că microbuzul românesc a intrat pe contrasens. S-a ciocnit frontal cu autoturismul din Slovacia şi a fost lovit din spate de cea de a doua maşină cu români.

Deja ai votat!

2 COMENTARII

  1. Pai da. Ca asa sunt „patronasii” astia romania. Mai ales cei din Botosani. Trag pe soferi cat mai mult ca sa fie kilometri si curse cat mai mult. Nu ii intereseaza de sanatatea si siguranta nici a soferilor nici a pasagerilor. Ca sa nu mai spun ca totul e „la negru”. Patronul ar trebui si el tras la raspundere. Soferul abia venit din cursa l-a trimis iar… si iar….