two × 1 =

A password will be e-mailed to you.

Trei persoane au murit, patru au fost rănite şi alte cinci sunt date dispărute, în urma unei explozii la o fabrică de armament din oraşul Dzerzhinsk din Rusia, au transmis vineri autorităţile locale, citate de Reuters.

Explozia a avut loc vineri la o fabrică de armament şi exploziv din oraşul Dzerzhinsk, situat la aproximativ 400 de kilometri est de Moscova. Fabrica aparţine producătorului de stat Sverdlov.

Cinci persoane sunt încă dispărute.

„Am verificat lista persoanelor care erau prezente şi nu am reuşit să localizăm cinci dintre acestea. Am trimis mai mulţi angajaţi acasă, dar cei cinci sunt încă dispăruţi”, a declarat Mikhail Lebedev, directorul fabricii.

Autorităţile au deschis o investigaţie pentru a afla cauza exploziei.

Mikhail Lebedev a declarat că explozia accidentală a izbucnit în timp ce angajaţii distrugeau mai multe mine anti-tanc vechi, care aparţineau Ministerului Apărării.

Într-un alt incident petrecut vineri, doi angajaţi au murit într-o explozie la o fabrică de motoare de rachete şi aeronave din regiunea Samara din Rusia. Explozia a izbucnit în timp ce angajaţii curăţau un recipient de oxigen.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...