Postul CNN din New York evacuat după o ameninţare cu bombă

0

Sediul televiziunii americane CNN a fost evacuat joi seara în urma unei ameninţări cu bombă, iar după investigaţia pornită de NYPD, jurnaliştilor li se va permite reîntoarcerea în clădire vineri dimineaţa.

Ameninţarea a fost făcută joi seara, când în urma unui apel telefonic un individ a anunţat că există cinci dispozitive în clădire, potrivit unei surse din Poliţie.

Mai multe alarme de incendiu au sunat în platourile de ştiri ale CNN din New York, indicând o evacuare în cel mai scurt timp după primirea apelului.

Proprietarii au evacuat birourile CNN din New York din clădirea Centrului Time Warner, iar emisiunea „CNN Tonight” a lui Don Lemon, care se afla într-o pauză publicitară, a fost scoasă din direct.

Ulterior, după ce NYPD a verificat birourile, a anunţat că ameninţarea nu a fost fundamentată şi a permis angajaţilor să revină la serviciu.

„Clădirea este sigură pentru toată lumea să se întoarcă dimineaţa”, a anunţat preşedintele CNN Jeff Zucker, într-un memoriu intern adresat jurnaliştilor.

Deja ai votat!
se încarcă...