spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăInternațional"Furtună" de bani pe o autostradă în SUA

„Furtună” de bani pe o autostradă în SUA

Mai mulţi şoferi şi-au oprit maşinile şi au încercat să strângă cât mai multe bancnote care „zburau” pe o autostradă din Georgia, Statele Unite, transmite poliţia, citată de Fox News.

Departamentul de Poliţie din Dunwoody susţine că în jurul orei 08.00 marţi dimineaţă aproape 175.000 de dolari ar fi „zburat” pe şosea.

Persoanele care au sunat la serviciul de urgenţe au spus că peste 15 autoturisme erau parcate pe autostradă, iar şoferii „încercau cu disperare” să prindă cât mai multe bancnote, potrivit unei postări publicate de Departamentul de Poliţie din Dunwoody pe Facebook.

Potrivit postării, imediat după ce poliţiştii au ajuns la faţa locului, aceştia au observat o maşină blindată, staţionată pe banda de urgenţă a autostrăzii.

„Echipajul maşinii blindate a spus că uşa laterală s-a deschis în timp ce conduceau, iar banii au zburat pur şi simplu pe şosea”, au declarat poliţiştii.

La scurt timp după ce agenţii de poliţie au ajuns la faţa locului, aceştia au încercat, împreună cu echipajul, să recupereze câteva sute de dolari, dar majoritatea bancnotelor au fost luate rapid de „degetele lipicioase ale trecătorilor”.

Chiar dacă înţelegem tentaţia, incidentul constituie totuşi furt şi banii trebuie returnaţi”, au scris poliţiştii pe Facebook.

„Suntem fericiţi că nu au avut loc accidente şi că nu au fost pietoni răniţi în urma furtunii de bani”, au adăugat poliţiştii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
13.6 ° C
13.6 °
13.6 °
75 %
1.5kmh
81 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...