Trei români acuzați că au violat o tânără de 19 ani, în Marea Britanie

0

Trei români, culegători de fructe în Marea Britanie, au fost acuzați că au violat o tânără de 19 ani pe o plajă din Portsmouth. Bărbații, cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, au o altă variantă și își susțin nevinovăția.

Mădălin N., 23 de ani, Genghiz I., 27 de ani, și Ionel C., 25 de ani, angajați la o fermă agricolă din Colworth, au fost acuzați că au violat o tânără de 19 ani, în dimineața de 9 martie, după o noapte petrecută într-un bar, relatează The Sun.

Procurorul de caz, Rebecca Austin, a declarat în instanță că presupusa victimă își începuse seara acasă la niște prieteni, unde a băut și a consumat cocaină și canabis, așa că nu își poate aminti exact ce s-a întâmplat.

Ulterior, tânăra și prietenii ei s-au dus într-un bar, unde fata s-a întâlnit cu unul din români, cu care a dansat și s-a sărutat.

Tânăra era în stare avansată de ebrietate și a rămas în compania românului când prietenii ei au plecat. Cei doi au părăsit localul împreună, mai tarziu, fiind așteptați pe o alee de colegii românului, care ar fi agresat-o sexual chiar acolo. Tânăra susține că nu a fost capabilă să se împotrivească din cauza stării în care se afla.

„Următorul lucru pe care și-l amintește este faptul că era pe plajă, iar cineva era deasupra ei”, a declarat procurorul Rebecca Austin.

Cei trei bărbați însă spun că fata le-ar fi făcut avansuri și i-a încurajat să întrețină raport sexual.

Autoritățile au fost alertate de un prieten al victimei, care a găsit-o pe aceasta pe plajă după câteva ore și i-a povestit că a fost violată de cei trei români.

Deja ai votat!
se încarcă...