Explozii provocate de două colete la Amsterdam

0

Două explozii s-au înregistrat miercuri dimineață în Amsterdam, prima dintre ele într-o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk, iar cea de-a doua la oficiul poștal din Kerkrade. Poliția suspectează că deflagrațiile au fost provocate de colete capcană, potrivit Times Netherlands.

În niciuna dintre explozii nu au fost răniți, a anunțat poliția din Amsterdam și Limburg pe Twitter.

Explozia din Amsterdam a avut loc într-o clădire de birouri din cu puțin înainte de ora locală 08.00 (09.00 ora României – n.r.). Din primele informații explozia a fost provocată de un colet suspect trimis prin poștă.

Autoritățile olandeze au transmis că nu au existat victime, dar presa locală scrie că el puțin o ambulanță a fost trimisă la clădirea de birouri din cartierul Sloterdijk din vestul orașului Amsterdam.

Explozia din Kerkrade a avut lor la o companie poștală din Wiebachstraat. Un obiect suspect a fost raportat la poliție la ora 8.33 (9.33, ora României – n.r.), iar autoritățile au fost chemate din cauza unei explozii la ora 8.54 (9.54, ora României – n.r.). Geniștii anchetează locul.

„Încă nu știm dacă există o legătură între acest incident și explozia coletului din Amsterdam”, au transmis reprezentanții poliției din Limburg.

Deja ai votat!
se încarcă...