miercuri, mai 25, 2022
AcasăInternaționalPutin va fi operat de cancer. Îi ține locul un dur al...

Putin va fi operat de cancer. Îi ține locul un dur al KGB

Vladimir Putin va fi nevoit să renunțe la controlul războiului din Ucraina pentru o perioadă nederminată deoarece este pregătit pentru o operație de cancer. Îi va ține locul Nicolai Patrușev, fost șef KGB, susține o sursă de la Kremlin, potrivit Daily Mail.

Afirmațiile extraordinare au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa este o figură bine plasată în Kremlin. General SVR a raportat că Putin are cancer abdominal și Parkinson în urmă cu 18 luni.

Dar acum s-a raportat că Putin, în vârstă de 69 de ani, ar putea dispărea în curând pe timpul operației și recuperării, puterea fiind transferată lui Nikolai Patrușev.

Patrușev, în vârstă de 70 de ani, este văzut ca arhitectul cheie al strategiei de război a Ucrainei și omul care l-a convins pe Putin că Kievul era inundat de neo-naziști. Sursa citează și un fost militar de rang înalt al Kremlinului care a afirmat că Putin a discutat că va fi supus unor proceduri medicale.

Va fi operat și va fi incapabil să conducă „pentru o perioadă scurtă de timp”, crede liderul de la Kremlin, după cum și-a asigurat apropiații. Sursa a spus că alegerea lui Patrușev, care a venit după o discuție „de la inimă la inimă” de două ore cu Putin, este „cea mai proastă opțiune”.

Kremlinul a negat întotdeauna cu fermitate că Putin are probleme medicale, chiar și când a lipsit în mod misterios în ultimii ani și au existat temeri privind sănătatea acestuia.

Când Putin va intra exact în spital nu este clar, dar este puțin probabil să o facă înainte de 9 Mai, când prezidează grandioasa celebrare a Zilei Victoriei.Operația fusese programată pentru a doua jumătate a lunii aprilie, dar a fost amânată, a susținut General SVR.

„Lui Putin i s-a recomandat o intervenție chirurgicale, a cărei dată este discutată și convenită. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată.”

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
26.5 ° C
26.6 °
25.1 °
71 %
4.2kmh
88 %
mie
27 °
joi
22 °
vin
26 °
sâm
17 °
Dum
14 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9492

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate.

EDITORIAL

Generalul Ciucă ne-a anunțat că ne salvează. Din nou. În cel mai pur stil pesedist. Adică se dă de pomană. De altfel pesediștii se...

GÂNDUL ZILEI

Toate femeile din viaţa lui l-au înşelat dar n-a fost deloc rău. A rămas nemuritor pentru că, până şi moartea a plecat cu altul... -Dumitru...

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...