sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăInternaționalPutin, atac halucinant împotriva țărilor din Occident

Putin, atac halucinant împotriva țărilor din Occident

Vladimir Putin a lansat un atac fără precedent la adresa Vestului și a civilizației occidentale în cuvântarea sa de vineri, ținută cu ocazia anexării ilegale a teritoriilor ocupate din Ucraina.

Liderul de la Kremlin a apelat la toate sperietorile și simbolurile folosite în retorica extremistă, într-un discurs menit să zugrăvească Occidentul în cele mai sumbre culori. De la pilde biblice până la conspiraționisme, Putin nu a ratat niciun „argument” pentru a demonstra că civilizația occidentală este „satanism pur”.

Potrivit Digi24, Putin a vorbit despre amenințarea operațiilor de schimbare de sex la copii, despre experimente pe copii, despre lipsa de umanitate și valori a Occidentului.

Vreau să mă adresez tuturor cetățenilor Rusiei: vrem să avem aici, în țara noastră, în Rusia, «părintele numărul 1, părintele numărul 2 și părintele numărul 3» (și-au pierdut mințile!), în loc de mamă și tată? Vrem ca școala să le impună copiilor noștri, chiar de la început, perversiuni care duc la degradare și extincție? Vrem să le băgăm în cap idei că există și alte genuri în afară de femeie și bărbat și să le facem operații de schimbare a sexului? Asta vrem pentru țara noastră și pentru copiii noștri? Este inacceptabil. Noi avem un viitor diferit, al nostru”, a spus Putin.

Civilizația occidentală este „satanism pur”

În cadrul speech-ului, Putin a folosit din abundență simbolurile și teoriile la care apelează extremiștii și conspiraționiștii când dau vina pe Vest că vrea să supună întreaga omenire prin mecanisme oculte.

„Vreau să repet că dictatura elitelor occidentale țintește toate societățile, inclusiv cetățenii țărilor occidentaleAceastă renunțare completă la ceea ce înseamnă să fii om, renunțarea la credință și valorile tradiționale, suprimarea libertății seamănă cu o «religie răsturnată» – satanism pur. Devoalând falșii Mesia, Isus Cristos a spus în predica de pe munte: «După roadele lor îi veți cunoaște». Oamenii văd deja aceste fructe otrăvitoare, și nu numai la noi în țară, ci în toate țările, inclusiv mulți dintre oamenii din Occident”, a mai spus preşedintele Rusiei.

Discursul lui Putin a fost transcris pe pagina Kremlinului.

Vladimir Putin a semnat decretele prin care a anexat ilegal teritoriilor ocupate din Ucraina la Rusia, după referendumurile-farsă ilegale pe care rușii le-au organizat de-a lungul săptămânii care a trecut. Rușii au organizat o ceremonie somptuoasă pentru anexarea teritoriilor ocupate, o decizie prin care vor să-și întărească amenințările cu arma nucleară și să descurajeze armata ucraineană eliberatoare din a-și recupera teritoriile, și o mare manifestație publică în Piața Roșie din Moscova, pentru a celebra așa-zisa victorie împotriva ucrainenilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.6 °
1.1 °
67 %
4.2kmh
53 %
sâm
2 °
Dum
2 °
lun
1 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...