joi, iulie 25, 2024
AcasăInternaționalCursul războiului se schimbă în favoarea Kievului datorită armelor occidentale

Cursul războiului se schimbă în favoarea Kievului datorită armelor occidentale

Cursul războiului se schimbă în favoarea Kievului datorită faptului că Ucraina este lăsată să atace direct ținte militare rusești cu „armele-minune”, afirmă un colonel britanic în retragere, relatează Business Insider.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Pentru prea mult timp, Ucraina a trebuit să se lupte cu rușii invadatori cu o mână legată la spate”, a scris Hamish de Bretton-Gordon într-un comentariu pentru The Telegraph.

Fostul soldat a deținut mai multe funcții în cei 23 de ani de carieră militară în cadrul armatei britanice. Pe lângă faptul că a fost comandantul Regimentului mixt chimic, biologic, radiologic și nuclear din Marea Britanie între 2004 și 2006, de Bretton-Gordon a condus și Batalionul CBRN de reacție rapidă al NATO între 2005 si 2007.

Materialul integral poate fi citit pe PRESShub.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.1 ° C
20.6 °
18.9 °
87 %
2.4kmh
100 %
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...