Sute de botoşăneni alături de primar la funeraliile tatălui

Constantin Flutur, tatăl primarului Cătălin Flutur, a fost condus ieri pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a fost oficiată la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” de un sobor de 20 de preoţi, în frunte cu părintele protopop Lucian Leonte.

Sute de persoane, rude, prieteni, şefi de instituţii, foşti şi actuali parlamentari, reprezentanţi ai mediului politic, funcţionari din primărie şi din societăţile din subordinea Consiliului Local au dorit să fie alături de familia Flutur în aceste momente grele. Alături de Cătălin Flutur au fost şi vărul său, Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Lungu, primarul municipiului Suceava, Gheorghe Nichita, fostul primar al municipiului Iaşi. Printre oficialii care au participat la slujbă s-au aflat şi Dan Nechifor, prefectul judeţului, viceprimarul Marian Murariu şi câţiva primari botoşăneni.

Participanţii la slujbă au primit câte o mărturie pentru a-şi aminti de Constantin Flutur, un soţ, tată şi bunic extraordinar. Aceasta includea o fotografie din tinereţe a lui Constantin Flutur şi mesajul „aceasta este mângâierea mea în necazul meu: că făgăduinţa Ta îmi dă iarăşi viaţă. Psalmul 119:50”.

Coroanele de flori aduse la biserică, în semn de omagiu pentru tatăl primarului, au fost puse în maşini care au deschis cortegiul funerar. Constantin Flutur îşi va dormi somnul de veci în Cimitirul „Pacea”. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

– Virginia CONSTANTINIU

vconstantiniu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!